Dubbel aquasportvoordeel in september

Aquasport: water, bewegen en gezelligheid. Lijkt u dit ook wel wat? Dan is september uw maand. U mag dan namelijk één gratis proefles volgen in Sportcentrum De Koploper. Besluit u in september een kwartaalabonnement aan te schaffen, dan profiteert u van nóg meer voordeel: 3 halen = 2 betalen, u krijgt dus één maand gratis.

Ook restaurant De Inloper doet mee met de voordeelmaand en heeft voor alle aquasporters een leuke aanbieding: een energy drink voor slechts € 1,50.

Gratis proefles
Aquajoggen, Hydrospinning, Fifty-Fit… Sportbedrijf Lelystad beschikt over twaalf soorten aquasport. Deze zijn op verschillende dagen en verschillende tijdstippen te volgen, zodat er altijd wel een geschikt moment voor u bij zit. Tijdens deze 45 minuten durende lessen staan water, bewegen en gezelligheid centraal. Altijd al benieuwd geweest naar onze aquasporten, Fit & Vitaal of Senioren Fit-groepen? Grijp dan nu uw kans en volg in september een gratis proefles!

In onze flyer vindt u een korte beschrijving van elke aquasport en de lestijden waarop u een proefles kunt volgen. Kijk voor een uitgebreidere beschrijving van onze aquasporten op de pagina’s Aquasport,  Fit & Vitaal en Senioren Fit.

3 halen = 2 betalen
Naast de gratis proefles profiteert u in september van nog een tweede actie. Het is tenslotte onze dubbel sportvoordeelmaand. Wanneer u na de proefles besluit om een kwartaalabonnement aan te schaffen, krijgt u als nieuw lid één maand gratis van ons. Oftewel: 3 halen = 2 betalen.

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Bel ons gerust op 0320 285 385 of stuur een e-mail naar info@sportbedrijf.nl.