De Inloper

In Sportcentrum De Koploper en Sportcomplex De Rietlanden is restaurant De Inloper gevestigd. Hier kunt u na het sporten terecht voor een hapje en een drankje.

Sportbedrijf Lelystad streeft naar een gezonde en sportieve leefomgeving. Daar hoort natuurlijk een gezonde menukaart bij. Zo kunt u een broodje gezond krijgen en diverse maaltijdsalades. Naast deze gezonde gerechten kunt u ook altijd een patatje of een lekkere snack krijgen. Wilt u meer dan een broodje of een patatje? Bij restaurant De Inloper kunt u heerlijke plates bestellen! Uiteraard bent u ook gewoon welkom voor een kopje koffie of thee.

Iets te vieren?
Heeft u iets te vieren? Wilt u een evenement organiseren? Is uw zoon of dochter jarig en dat viert u met een zwemuitje? Bij een kinderfeestje hoort natuurlijk een feestmaaltijd voor of na het zwemmen. Een thema of cupcakes versieren behoort ook tot de mogelijkheden. Neem dan gerust contact met ons op! Samen maken wij er iets leuks van! Als vereniging kunt u een complete lunch, buffet of diner bespreken. De wensen en behoeften worden dan gezamenlijk besproken. U kunt contact opnemen via mail info@de-inloper.nl of telefonisch via nummer (0320) 285 391.

Sparen met de stempelkaart
Spaar ook voor een gratis warme snack! Met de speciale Restaurant De Inloper stempelkaart krijgt u bij besteding van iedere 5 euro in restaurant De Inloper u een stempel. Wanneer de stempelkaart vol is kunt u de snack gratis bestellen.
U kunt nog stempels verzamelen tot en met 30 juni. Volle stempelkaarten kunnen tot en met 31 juli 2016 ingeleverd worden. Daarna is de kaart niet meer geldig. Wees er dus op tijd bij om de gratis snack niet mis te lopen!