De Inloper

In Sportcentrum De Koploper en Sportcomplex De Rietlanden is restaurant De Inloper gevestigd. Hier kunt u na het sporten terecht voor een hapje en een drankje.

Sportbedrijf Lelystad streeft naar een gezonde en sportieve leefomgeving. Daar hoort natuurlijk een gezonde menukaart bij. Zo kunt u een broodje gezond krijgen en diverse maaltijdsalades. Naast deze gezonde gerechten kunt u ook altijd een patatje of een lekkere snack krijgen. Wilt u meer dan een broodje of een patatje? Bij restaurant De Inloper kunt u heerlijke plates bestellen! Uiteraard bent u ook gewoon welkom voor een kopje koffie of thee.

Iets te vieren?
Heeft u iets te vieren? Wilt u een evenement organiseren? Is uw zoon of dochter jarig en dat viert u met een zwemuitje? Bij een kinderfeestje hoort natuurlijk een feestmaaltijd voor of na het zwemmen. Een thema of cupcakes versieren behoort ook tot de mogelijkheden. Neem dan gerust contact met ons op! Samen maken wij er iets leuks van! Als vereniging kunt u een complete lunch, buffet of diner bespreken. De wensen en behoeften worden dan gezamenlijk besproken. U kunt contact opnemen via mail info@de-inloper.nl of telefonisch via nummer (0320) 285 391.

Gastenoproepsysteem
Om een ontspannen sfeer te creëren in De Inloper werken we met een gastenoproepsysteem. Dit houdt in dat u bij een bestelling een schijf ontvangt, die een seintje geeft wanneer de bestelling klaar is en opgehaald kan worden. U hoeft dus niet bij de bar te wachten op uw bestelling, maar kunt gaan en staan waar u wilt.

Sparen voor gratis snack
Voor onze vaste gasten hebben wij sinds februari 2017 weer een stempelkaart. Bij besteding van 5 euro krijgt u een stempel. Bij 10 stempels is de kaart vol en kunt u deze inleveren voor een gratis warme snack.

Benieuwd naar onze menukaart? Bekijk deze dan alvast online in PDF: Menukaart De Inloper.