Scholierensport

Elk jaar organiseert Sportbedrijf Lelystad Scholierensport, een sportkennismakingsprogramma voor peuters, kleuters, leerlingen van het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en speciaal onderwijs in Lelystad. Het is ontwikkeld door Sportbedrijf Lelystad in samenwerking met Lelystadse sportverenigingen en andere sportaanbieders. Tijdens het programma doen de leerlingen actief mee bij de vereniging en maken zo kennis met verschillende takken van sport. Zo vinden zij snel de sport die bij hen past. Dit jaar bestaat het aanbod uit maar liefst 44 verschillende activiteiten. Er is dus voor ieder wat wils! Bekijk het volledige aanbod in het Scholierensportboekje.

 

Win een jaar gratis sporten
Wie na de kennismakingscursus lid wordt bij de vereniging of aanbieder, maakt weer kans op mooie prijzen. We verloten onder de nieuwe Scholierensportleden een jaarlidmaatschap met een maximumbedrag van € 250,- en een kledingpakket van maximaal € 100,-. De loting vindt eind juli 2018 plaats.

Inschrijven
De inschrijving voor Scholierensport is op dit moment gesloten.

Vragen?
Heeft u vragen over de inschrijving? Of andere vragen over Scholierensport? Neem dan contact op met de afdeling Sport & Bewegen via e-mail: sport&bewegen@sportbedrijf.nl of bel naar 0320 285 385 en vraag naar een medewerker van de afdeling Sport & Bewegen.