Scholierensport

Elk jaar organiseert Sportbedrijf Lelystad Scholierensport, een sportkennismakingsprogramma voor peuters, kleuters, leerlingen van het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en speciaal onderwijs in Lelystad. Het is ontwikkeld door Sportbedrijf Lelystad in samenwerking met Lelystadse sportverenigingen en andere sportaanbieders. Tijdens het programma doen de leerlingen actief mee bij de vereniging en maken zo kennis met verschillende takken van sport. Zo vinden zij snel de sport die bij hen past. Dit jaar bestaat het aanbod uit maar liefst 44 verschillende activiteiten. Er is dus voor ieder wat wils! Bekijk het volledige aanbod in het Scholierensportboekje.

 

Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Leeftijd
Geslacht
E-mailadres ouder / verzorger
Naam van de school
Groep / klas
Speciaal onderwijs
Bijzonderheden (zoals beperkingen, allergieën, gedrag, medicijnen, etc.)
Ben je lid van een sportvereniging
Heb je al eerder meegedaan aan Scholierensport?
Wil je per e-mail op de hoogte gehouden worden?
Kies hieronder de activiteiten waarvoor je je wilt inschrijven.
Afrodance
Aiki-Yoga
Badminton
Basketbal
Bootcamp
Crossfit
Dammen
Flag Football
Floorball
Golf
Handbal
Handboogschieten
Hiphop/ Streetdance
Hockey
Honk- en softbal
Judo JVIJ
Judo KIAI
Klassiek Ballet
Korfbal
Luchtscouting
Mountainbiken
Paardrijden
Padel
Peuter en kleutergym
Reddingszwemmen
Roeien
Scouting
Snooker
Street Jazz
Style & Rhythm
Synchroonzwemmen
Taekwondo
Tafeltennis
Tennis ITL
Tennis LTVL
Tennis Poseidon
Twirling
Urban Latin
Volleybal
Warrior Skillz
Waterpolo
Waterskien
Waterskiën/Wakeboarden
Wedstrijdzwemmen
Windsurfen
Zeilen
Zumba kids
Totaal
HTML-blok
Email

Win een jaar gratis sporten
Wie na de kennismakingscursus lid wordt bij de vereniging of aanbieder, maakt weer kans op mooie prijzen. We verloten onder de nieuwe Scholierensportleden een jaarlidmaatschap met een maximumbedrag van € 250,- en een kledingpakket van maximaal € 100,-. De loting vindt eind juli 2018 plaats.

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk tot en met maandag 25 september 2017. Lukt het niet om digitaal in te schrijven, neem dan gerust contact op met Sportbedrijf Lelystad, telefoon 0320 285 385 en vraag naar een medewerker van de afdeling Sport & Bewegen. Wij helpen je graag met de inschrijving.

Inschrijfformulier
Na het invullen van onderstaand inschrijfformulier verschijnen onderaan vanzelf de activiteiten die bedoeld zijn voor jouw leeftijd en type onderwijs.

De kennismakingscursussen voor waterskiën/wakeboarden en paardrijden zitten al vol. Het is daarom helaas ook niet meer mogelijk om daarvoor in te schrijven.

Het is wel mogelijk om nog een proefles paardrijden te volgen bij Manege Lelystad. Mail voor meer informatie naar suzanne@manegelelystad.nl