Summer’s Cool

De afdeling Sport & Bewegen organiseert in samenwerking met Kubus, FlevoMeer Bibliotheek en Welzijn Lelystad dit jaar maar liefst 5 weken Summer’s Cool. Summer’s Cool is een leerzame vakantieweek voor jongens en meiden die niet op vakantie (kunnen) gaan vanwege de thuissituatie. Onder deskundige begeleiding van de verschillende instellingen gaan de jongens en meiden kennismaken met sportieve, culturele en educatieve activiteiten. Het beloven weer hele gezellige en actieve dagen te worden. Lees meer over de data, de kosten en het inschrijven op deze pagina.

 

5 weken Summer’s Cool

De weken zijn verdeeld op leeftijd:

  • Jongens en meiden van 7 t/m 9 jaar: tweede week zomervakantie. Bekijk het programma in de flyer: Summer’s Cool 7-9 jaar.
    • Deze week is vol. Inschrijven voor deze week is niet meer mogelijk. Wel kun je op de reservelijst komen. Stuur hiervoor een e-mail met je gegevens naar sportwijkwerker Patrick Boelhouwer, P.Boelhouwer@sportbedrijf.nl.
  • Jongens en meiden van 10 t/m 14 jaar: derde, vierde en vijfde week zomervakantie. Bekijk het programma in de flyer: Summer’s Cool 10-14 jaar.
  • Jongens en meiden van 15 t/m 17 jaar: zesde week zomervakantie. Bekijk het programma in de flyer: Summer’s Cool 15-17 jaar.

Kosten

De kosten bedragen € 10,00 per deelnemer per week. Betalen dient te gebeuren op de eerste dag van deelname aan Summer’s Cool.

Inschrijven

Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier. Twee weken voorafgaande aan de Summer’s Cool week ontvangt de deelnemer een bevestiging met de laatste informatie.

Vragen

Heb je een vraag of wil je meer informatie over Summer’s Cool? Neem dan contact op met Patrick Boelhouwer, sportwijkwerker van Sportbedrijf Lelystad, via telefoonnummer 0320 285 385 of mail naar p.boelhouwer@sportbedrijf.nl.

Inschrijfformulier

  • zoals medicijnen, allergieën, gedrag, dieet, etc.