Discozwemmen

Van september tot en met mei is er in De Koploper elke laatste vrijdag van de maand discozwemmen met een thema. Van 19.00 tot 21.30 uur zijn het recreatie- en piratenbad open voor discozwemmers van acht tot zestien jaar. Onze dj draait de laatste hits. Er is speciale verlichting met discobollen en een rookmachine. Natuurlijk ligt er op deze avonden extra veel spelmateriaal in het water. De kosten bedragen € 5,- inclusief een welkomstdrankje. Voor de Splash-edities gelden andere tarieven.

De eerstvolgende discozwemavond is op vrijdag 29 september 2017. Wie het vakantiegevoel nog even terug wil hebben, mag dit feest zeker niet missen. De dj draait de zomerhits van 2017, zodat de vakantiestemming er weer snel inzit. Lees meer in het nieuwsbericht.

Halloween Discozwemmen
Vrijdag 27 oktober 2017 staat de spannendste avond van het jaar op het programma. Het is dan weer tijd voor Halloween Discozwemmen voor jongens en meiden van 10 tot en met 15 jaar. Het zwembad is op deze avond omgetoverd tot een waar spookhuis, waarin de engste griezels leven. De voorverkoop start vrijdag 29 september.

Jarig? Vier je feestje in De Koploper!

Ben je bijna jarig en wil je een feestje geven met muziek, dansen en zwemmen? Vier dan je feestje tijdens het discozwemmen in De Koploper. Vooraf kun je met je vrienden en vriendinnen nog een patatje eten in restaurant De Inloper en daarna kun je het feest voortzetten in het tot discoparadijs omgetoverde recreatiebad.

Meer over feestjes in De Koploper

Video discozwemmen

Wil je alvast een glimp opvangen van het discozwemparadijs? Bekijk dan onze film over discozwemmen.