Terug

Afzwemmen - Sportbedrijf Lelystad

Na al dat harde werken is het dan zo ver: jouw kind mag afzwemmen! Sportbedrijf Lelystad geeft diploma’s uit van de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ). Dit zijn landelijk erkende zwemdiploma’s. Als jouw kind voldoet aan de door de NRZ gestelde eisen van het diploma, mag jouw kind afzwemmen.

Het diplomazwemmen bestaat uit vier lessen: twee keer oefenzwemmen, één keer proefzwemmen en het afzwemmen. Een kind mag één van de twee oefenlessen missen.  Kinderen op privézwemles hebben geen oefenzwemmen of proefzwemmen. Zij zwemmen meteen voor het diploma af.

Je krijgt alle informatie over het afzwemmen vooraf gemaild van het Sportbedrijf. We maken er hoe dan ook een feestje van voor de kinderen, zodat afzwemmen een onvergetelijke ervaring wordt.

02 - 10 - 2023

Nieuw lid Raad van Commissarissen: Marjon van Vilsteren – van Oostveen

Met ingang van 12 september 2023 is Marjon van Vilsteren – van Oostveen aangesteld als lid van de Raad van…

Lees meer
25 - 09 - 2023

Sportbedrijf Lelystad kijkt vol tevredenheid terug op NOC*NSF Nationale Sportweek 2023

Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek 2023, die dit jaar van vrijdag 15 september tot en met zondag 24 september 2023…

Lees meer
20 - 09 - 2023

Sportfestival De Rietlanden brengt bijna 1000 kinderen in beweging

Op dinsdag 19 en woensdag 20 september organiseerde Sportbedrijf Lelystad in samenwerking met Porteum, Stichting SchOOL en diverse sportaanbieders (verenigingen)…

Lees meer
Vacature 19 - 09 - 2023

Vacature Teamleider Zwembaden

Duik jij als teamleider graag in het diepe? Is het coachen van teamleden en (helpen) ontwikkelen jouw tweede natuur. En…

Lees meer