Coronaregels en informatie

Vanaf zaterdag 25 september vervalt de maatregel verplicht 1,5 meter afstand houden van anderen. Door deze nieuwe versoepeling is douchen in ons zwembad weer mogelijk, hebben we geen verplichte looproutes meer en kunnen de föhns weer gebruikt worden. Het heeft ook effect op ons restaurant. Daar is namelijk een coronatoegangsbewijs nodig voor iedereen vanaf 13 jaar en ouder.

Algemene basisregels

  • Advies: houd 1,5 meter afstand van anderen;
  • Was vaak en goed je handen;
  • Blijf thuis bij klachten en laat je direct testen.

Naast de richtlijnen vanuit de Rijksoverheid hanteren wij voor een bezoek aan Sportcentrum De Koploper ook basisregels. Deze lees je hier na: basisregels voor jouw bezoek aan zwembad De Koploper (vanaf zaterdag 25 september).

Online reserveren

Online reserveren blijft noodzakelijk. Dit geldt niet voor recreatief zwemmen. Met recreatief zwemmen ben je welkom tijdens openingstijden.

Hoe gaan wij om met een annulering van een reservering en/of reservering & betaling?

  • Heb je een reservering gedaan voor een activiteit? Dan kun je deze per e-mail annuleren via klantenservice@sportbedrijf.nl. Zo hou je geen plek bezet voor een van onze andere bezoekers. Vervolgens kun je opnieuw een reservering maken voor een andere dag/tijd. Wij verplaatsen jouw reservering niet.
  • Heb je een reservering gedaan voor een activiteit en online betaald? Dan kun je deze per e-mail annuleren via klantenservice@sportbedrijf.nl. Zo hou je geen plek bezet voor een van onze andere bezoekers. Wij geven geen geld retour.

Tevens gelden voor onze activiteiten de volgende (extra) regels:

Zwemles

Voor niveau 1 en de niveaus 2 t/m 5 (Zwem-ABC) hebben we de informatie op een rij gezet wat de veranderingen zijn met ingang van zaterdag 25 september.

Restaurant De Inloper

Door het loslaten van de verplichte 1,5 meter afstand zet de Rijksoverheid het coronatoegangsbewijs in voor alle horeca en sportkantines. Op deze manier wordt het risico van besmetting zo laag mogelijk gehouden en kan iedereen zo veilig mogelijk samenkomen. Daarnaast draagt het gebruik van het coronatoegangsbewijs bij aan het openen én open houden van de meeste locaties op maximale capaciteit.

Voor restaurant De Inloper betekent deze maatregel dat alle bezoekers vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs dienen te laten zien bij het betreden van het restaurant. Vanaf 14 jaar geldt coronatoegangsbewijs samen met een identiteitskaart. Afhalen van drinken of eten kan wel zonder coronatoegangsbewijs. Meer informatie over het coronatoegangsbewijs vind je op de website van de Rijksoverheid.

Online reserveren

Online reserveren (tot en met 7 dagen vooruit) voor de onderstaande activiteiten blijft noodzakelijk: