Coronaregels en informatie

Laatst bijgewerkt: woensdag 26 januari 08.23 uur

Nederland in beweging! De binnensport én dus ook zwembad De Koploper mag weer open. Ook mag je weer op de tribune zitten tijdens de zwemles. Je leest alles in ons nieuwsbericht: Nederland in beweging! Zwembad De Koploper weer open.

Basisregels en maatregelen 

Een overzicht van van alle basisregels en maatregelen voor jouw bezoek aan Sportcentrum De Koploper en specifiek zwembad De Koploper vind je hieronder.

Algemene basisregels

  • Houd 1,5 meter afstand van anderen;
  • Was vaak en goed je handen;
  • Blijf thuis bij klachten en laat je direct testen.

Naast de richtlijnen vanuit de Rijksoverheid hanteren wij voor een bezoek aan Sportcentrum De Koploper ook basisregels. Deze lees je hier na: basisregels voor jouw bezoek aan zwembad De Koploper. Specifieke informatie voor de zwemlessen vind je hier: informatie zwemlessen – januari 2022.

Online reserveren

Jouw zwemactiviteit reserveer je via www.mijn.sportbedrijf.nl. Heb je nog niet eerder gereserveerd of online een ticket geboekt? Op deze pagina lees je precies hoe alles werkt.

Hoe gaan wij om met een annulering van een reservering en/of reservering & betaling?

  • Heb je een reservering gedaan voor een activiteit? Dan kun je deze per e-mail annuleren via klantenservice@sportbedrijf.nl. Zo hou je geen plek bezet voor een van onze andere bezoekers. Vervolgens kun je opnieuw een reservering maken voor een andere dag/tijd. Wij verplaatsen jouw reservering niet.
  • Heb je een reservering gedaan voor een activiteit en online betaald? Dan kun je deze per e-mail annuleren via klantenservice@sportbedrijf.nl. Zo hou je geen plek bezet voor een van onze andere bezoekers. Wij geven geen geld retour.