De Inloper

In Sportcentrum De Koploper is restaurant De Inloper gevestigd. Ons restaurant heeft een omgeving waar gezonder eten gemakkelijk is, omdat op de menukaart altijd een gezonde(re) keuze staat aangegeven. Dit vinden wij belangrijk omdat de bezoekers van het sportcentrum waarin wij gevestigd zitten, ook een gezonde levensstijl nastreven. Mede door ons aanbod en uitstraling willen wij dit ondersteunen.  wij streven ernaar om te werken volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum.

In Sportcomplex De Rietlanden vindt u sportcafé De Inloper. Leden van sportverenigingen, bezoekers van trainingen of thuis- en uitwedstrijden kunnen hier terecht voor een drankje, een hapje, een spelletje dart of een potje kaarten.

Wilt u een feest(je) organiseren of wilt u informatie over onze accommodaties of onze menu’s? Neem dan een kijkje op onderstaande pagina’s. Ook het laatste nieuws over De Inloper leest u hier.

 

 • Feesten & partijen

  Bij De Inloper in Sportcentrum De Koploper kunt u terecht voor feesten & partijen. Ook voor een kinderfeestje bent u bij ons aan het juiste adres.

  Meer over Feesten & partijen
 • Accommodaties

  De Inloper heeft twee vestigingen; een restaurant in Sportcentrum De Koploper en een sportcafé in Sportcomplex De Rietlanden. Het sportcafé in De Rietlanden is voornamelijk in gebruik voor de sportverenigingen en daarom ook beperkt en/of op aanvraag door sportverenigingen geopend.

   

  Meer over Accommodaties
 • Menu

  Benieuwd naar de menukaarten van De Inloper? Deze kunt u online bekijken. Het is ook mogelijk om een bestelling bij ons af te halen.

  Meer over Menu
 • Contact

  Heeft u vragen over onze locaties in Sportcentrum De Koploper of Sportcomplex De Rietlanden? Wilt u een feest organiseren of reserveren? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met De Inloper (locatie De Koploper) via telefoonnummer (0320) 285 391 of mail naar info@de-inloper.nl.

  Meer over Contact