De Inloper

In Sportcentrum De Koploper is restaurant De Inloper gevestigd. Heeft u na het sporten trek gekregen? Kom dan naar De Inloper voor een gezonde(re) lunch, snack of smoothie. Wij maken het u gemakkelijk om gezond te eten. Op onze menukaart staat altijd een gezonde(re) keuze aangegeven. Wij streven ernaar om te werken volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum.

In De Inloper kunt u live kijken naar voetbalwedstrijden. Belangrijke wedstrijden zenden wij uit op een groot scherm. Bekijk hier de agenda.

In Sportcomplex De Rietlanden vindt u sportcafé De Inloper. Leden van sportverenigingen, bezoekers van trainingen of thuis- en uitwedstrijden kunnen hier terecht voor een drankje, een hapje, een spelletje dart of een potje kaarten.

Wilt u een feest(je) organiseren of wilt u informatie over onze accommodaties? Neem dan een kijkje op onderstaande pagina’s.

 • Feesten & partijen

  Bij De Inloper in Sportcentrum De Koploper en het sportcafé in De Rietlanden kunt u terecht voor feesten & partijen. Ook voor een kinderfeestje bent u bij ons aan het juiste adres.

  Meer over Feesten & partijen
 • Accommodaties

  De Inloper heeft twee vestigingen: een restaurant in Sportcentrum De Koploper en een sportcafé in Sportcomplex De Rietlanden. Het sportcafé in De Rietlanden is voornamelijk in gebruik voor de sportverenigingen en te huur als feestlocatie.

   

  Meer over Accommodaties
 • Menu

  Benieuwd naar de menukaarten van De Inloper? Deze kunt u online bekijken. Het is ook mogelijk om een bestelling bij ons af te halen.

  Meer over Menu
 • Contact

  Heeft u vragen over onze locaties in Sportcentrum De Koploper of Sportcomplex De Rietlanden? Wilt u een feest organiseren of reserveren? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met De Inloper (locatie De Koploper) via telefoonnummer (0320) 285 391 of mail naar info@de-inloper.nl.

  Meer over Contact