De Inloper

In Sportcentrum De Koploper is restaurant De Inloper gevestigd. In dit restaurant kunt u terecht voor een patatje, warme snack, broodje gezond, maaltijdsalade en andere lekkernijen. In Sportcomplex De Rietlanden vindt u sportcafé De Inloper. Leden van sportverenigingen, bezoekers van trainingen of thuis- en uitwedstrijden kunnen hier terecht voor een drankje, een hapje, een spelletje dart of een potje kaarten.

Wilt u een feest(je) organiseren of wilt u informatie over onze accommodaties of ons menu? Neem dan een kijkje op onderstaande pagina’s. Ook het laatste nieuws over De Inloper leest u hier.

 • Feesten & partijen

  Bij De Inloper in Sportcentrum De Koploper kunt u terecht voor feesten & partijen. Ook voor een kinderfeestje bent u bij ons aan het juiste adres.

  Meer over Feesten & partijen
 • Accomodaties

  De Inloper heeft twee vestigingen; een restaurant in Sportcentrum De Koploper en een sportcafé in Sportcomplex De Rietlanden. Het sportcafé in De Rietlanden is voornamelijk in gebruik voor de sportverenigingen en daarom ook beperkt en/of op aanvraag door sportverenigingen geopend.

   

  Meer over Accomodaties
 • Menu

  Benieuwd naar de menukaarten van De Inloper? Deze kunt u online bekijken. Het is ook mogelijk om een bestelling bij ons af te halen.

  Meer over Menu
 • Contact

  Heeft u vragen over onze locaties in Sportcentrum De Koploper of Sportcomplex De Rietlanden? Wilt u een feest organiseren of reserveren? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met De Inloper (locatie De Koploper) via telefoonnummer (0320) 285 391 of mail naar info@de-inloper.nl.

  Meer over Contact