Discozwemmen - Sportbedrijf Lelystad

Swingen en zwemmen tijdens discozwemmen! Drie keer per jaar organiseren we een discozwemavond met een spetterend thema. We toveren zwembad De Koploper om tot discoparadijs voor jongens en meiden van 8 tot en met 15 jaar. Onze dj draait de laatste hits en er zijn leuke spelactiviteiten.

De eerstvolgende keer discozwemmen is op vrijdag 28 februari 2020. Met optredens van een brassband, Afrikaanse/ Braziliaanse dansers en een DJ krikken wij de temperatuur van deze toch al warme winter nog flink verder op.  Felgekleurde vlaggen, strandballen en veel zomerse muziek, jeugd van 8 tot en met 15 jaar krijgt deze avond alvast een voorproefje op de zomer. Tussen 19.00 en 21.30 uur kan er vol op los geswingd worden. Kaartjes à € 5,70 per persoon zijn hier online te bestellen. Alleen op de avond zelf, mits het niet uitverkocht is, kun je kaartjes aan de kassa kopen.

Vrijkaartjes winnen

Op onze Instagrampagina houden wij een zogenaamde dansselfie-actie waarbij je vrijkaartjes kunt winnen. Laat je heupen eens even flink swingen, maak er een filmpje van en stuur deze op naar ons account: sportbedrijflelystad. Wij geven twee keer twee vrijkaartjes weg.

Kinderfeestje

Speciaal voor de jarige kinderen bieden wij een arrangement aan om hun kinderfeestje tijdens het discozwemmen te vieren. Voorafgaand wordt er gegeten en gedronken in restaurant De Inloper. De kosten inclusief de toegang voor het discozwemmen bedragen € 10,45 per persoon. Op onze feestjes-pagina vind je meer informatie.

Tarieven Discozwemmen

Tarief
Discozwemmen Carnaval 28 februari 2020 € 5,70
Discozwemmen Piraten 26 juni 2020 € 5,70
Discozwemmen Halloween 30 oktober 2020€ 8,60