Zwembad De Koploper in winterse sferen tijdens de kerstvakantie

Onder een wak doorzwemmen en ‘nieuwjaarsglijden’, het kan allebei in zwembad De Koploper tijdens de kerstvakantie. Ook is het mogelijk om te ontdekken hoe het is om te duiken. Deze drie activiteiten zijn voor zowel kinderen als volwassenen.

Workshops (wak)duiken
De beide maandagen (23 en 30 december) in de kerstvakantie staan in het teken van duiken. Tijdens de workshop wakduiken leert de deelnemer, die warm aangekleed is, hoe hij onder een wak door moet zwemmen. Leden van duikvereniging Scuba Nova en Reddingsbrigade Lelystad staan de wakduikers bij. In totaal zijn er per maandag twee workshops van elk een half uur. De eerste begint om 10.45 uur, de tweede om 11.15 uur. De workshop kost € 6,-.
Bij de workshop duiken wordt ervaren hoe het is om met perslucht onder water te zwemmen. Ook deze activiteit wordt begeleid door duikers van Scuba Nova. Per maandag is er één workshop van een uur. Deze is van 10.45 uur tot 11.45 uur. Voor deze workshop geldt een minimale leeftijd van 10 jaar en is zwemdiploma A verplicht. Het inschrijfgeld is € 6,-.

Nieuwjaarsglijpartij

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Op donderdag 2 januari wordt er flink wat afgegleden tijdens de Nieuwjaarsglijpartij. Speciaal op deze dag openen wij onze buitenglijbaan om eens even goed het nieuwe jaar in te glijden. Wij geven ook nog eens sneeuwgarantie. De deelnemers worden opgewarmd met warme chocolademelk en een broodje worst. Jong en oud is welkom van 10.30 tot 13.00 uur. Inschrijven vooraf is niet nodig. De entree is € 6,-, daarbij inbegrepen een hapje en een drankje. Kaartjes koopt u hier of aan de kassa op de dag zelf, maar u kunt ze ook winnen. Kijk hiervoor op onze Instagrampagina