Inschrijven FloatFit

Zwembad De Koploper beschikt over twintig FloatFit-matten en daarom is het noodzakelijk om vooraf in te schrijven voor FloatFit. Op deze pagina leest u hoe het inschrijven werkt.

Meer informatie over FloatFit®, tijden en tarieven, vindt u op deze pagina.

Inschrijven
Inschrijven kan via het online reserveringssysteem van Sportbedrijf Lelystad. Dit kan op twee manieren: eerst inloggen op Uw Sportbedrijf-account of direct reserveren.

Inloggen Uw Sportbedrijf account

Inschrijven FloatFit

In het scherm dat vervolgens verschijnt, neemt u de volgende stappen:

  1. Kies voor FloatFit®.
  2. Vink de gewenste dag en tijd aan.
  3. Druk op ‘Reserveren’ rechtsboven in de hoek.
  4. Log vervolgens in met uw gegevens van Uw Sportbedrijf-account*.
  5. Vink aan dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden.
  6. Druk op ‘afrekenen’.
  7. U ontvangt een bevestiging van inschrijving via e-mail.

*Heeft u al een lidmaatschap Aquasporten, maar nog geen online Sportbedrijf-account? Bel ons dan op (0320) 285 385. Wij zorgen er dan voor dat u een e-mail krijgt met een activatielink om uw Sportbedrijf-account aan te maken, zodat u online uw inschrijving kunt regelen voor FloatFit®.

Proefles
Wilt u een proefles volgen? U kunt zich ook via het online reserveringssysteem inschrijven. Het is dan wel noodzakelijk dat u zich registreert. Wilt u dit liever (nog) niet? Bel dan met (0320) 285 385. Wij maken graag uw inschrijving voor een proefles FloatFit® rond.

Afmelden
Kunt u onverhoopt niet aanwezig zijn? Meld u dan af via info@sportbedrijf.nl (op de dag zelf graag voor 17.00 uur) of bel naar (0320) 285 385. U maakt dan een plekje vrij voor een andere sporter die graag een les FloatFit® wil volgen.