Online registreren

Sportbedrijf Lelystad biedt u de mogelijkheid om via internet al uw zwemzaken online te regelen. Denk aan het verlengen van uw lidmaatschap, het aanmelden voor uw favoriete aquasport of het aanschaffen of verlengen van een 10/25-badenkaart. Ook kunt u zelf uw gegevens beheren in uw Sportbedrijf-account.

 

Voordat u gebruik kunt maken van uw persoonlijke Sportbedrijf-account, dient u zich eerst te registeren. Door te registreren komen uw persoonsgegevens bij ons in het administratiesysteem.

Voordat u zich gaat registeren, is het van belang dat u de volgende punten checkt:

  • Bent u al klant van het Sportbedrijf?
  • Heeft u al een klantenpas op naam?
  • Bent u in het verleden klant van ons geweest, bijvoorbeeld omdat u een lidmaatschap, badenkaart of abonnement bij het Sportbedrijf had?

Als u één of meerdere van bovenstaande punten met ‘ja’ kunt beantwoorden, registreer u dan niet, maar neem contact met ons op, dan controleren wij uw gegevens en krijgt u van ons een activatielink om in te loggen. Dit is erg belangrijk, omdat u anders dubbel in ons systeem komt te staan, wat eventueel voor problemen kan zorgen. Wij zijn bereikbaar via e-mail info@sportbedrijf.nl, telefonisch op 0320 285 385 of kom langs bij de receptie in Sportcentrum De Koploper.

Nadat de registratie voltooid is, kunt u inloggen en uzelf bijvoorbeeld inschrijven voor zwemles, een aquasport of andere activiteit. Na het inschrijven voor een activiteit, ontvangt u van ons steeds informatie over de vervolgstappen of betalingsmogelijkheden.

Het hele gezin op één account
Wilt u behalve uzelf ook iemand anders uit uw gezin inschrijven, bijvoorbeeld uw kind voor zwemlessen? Via het menu ‘profiel’ kunt u uw kind toevoegen en dan kiezen voor ‘nieuwe inschrijving’. Dit geldt ook voor andere gezinsleden woonachtig op hetzelfde adres, zij kunnen allemaal mee op één account.

Registeren Uw Sportbedrijf-account

Bent u een nieuwe klant, dan krijgt u na registratie bericht wanneer uw klantenpas voor u klaarligt bij de receptie. Dit is meestal twee werkdagen na de bevestiging van uw inschrijving.