Lelystadse Sportverkiezingen 2022

Veel Lelystadse sporters hebben in 2022 een bijzondere prestatie geleverd en verdienen het om in het zonnetje te worden gezet. Daarom organiseren wij op zaterdag 25 maart 2023 de Lelystadse Sportverkiezingen 2022. Wij nodigen daarom alle Lelystedelingen uit om kampioenen aan te dragen voor deze verkiezingsavond op zaterdag 25 maart van 18.00 uur tot 20.30 uur in sporthal De Koploper.

In de categorie sportman, sportvrouw, sporttalent en sportploeg is het mogelijk om kandidaten voor te dragen. Ook krijgen Lelystadse jeugdkampioenen een plek op het podium tijdens de kampioenenparade. Een kandidaat voor de verkiezing is iedereen die een prijs heeft gewonnen. Lokaal, regionaal, landelijk, bij een competitie of een schoolsporttoernooi. De voorwaarden voor de Lelystadse Sportverkiezingen lees je hier (PDF).

Meld jouw kandidaat of kandidaten aan!
Ben jij of ken jij een sporter of team die een bijzondere sportprestatie heeft geleverd in 2022? Meld je of jouw kandidaat of kandidaten dan aan via het onderstaande formulier. Dit kan tot en met zondag 5 maart 2023. Daarna maakt een deskundige jury de keuze uit drie genomineerden voor de categorieën sportman, sportvrouw, sporttalent en sportploeg. Alle inzendingen voor de kampioenenparade krijgen een uitnodiging op bij de Lelystadse Sportverkiezingen het podium te betreden. Wanneer jij een kandidaat aandraagt, maak jij ook nog kans op een leuke prijs. Onder alle inzendingen verloten wij een sportieve prijs die wij tijdens deze avond uitreiken!

De Lelystadse Sportverkiezingen beloven een spectaculaire belevenis te worden! De voorbereidingen zijn in volle gang en binnenkort volgen het programma en de uitnodigingen voor het Lelystadse sportfeest op zaterdag 25 maart.

Aandragen kandidaten Lelystadse Sportverkiezingen 2022

Aandragen kandidaat/kandidaten voor de categorie:(Vereist)
Denk aan deelname of podiumplekken tijdens clubkampioenschappen, lokale, regionale, landelijke of internationale kampioenschappen.
Laat minimaal één link van een online nieuwsbericht achter van een van de geleverde prestaties.

Wij gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor de Lelystadse Sportverkiezingen 2022 en geven jouw persoonsgegevens niet aan derden.