Al meer dan een halve eeuw aan het zwemmen in Lelystad

“Al meer dan 50 jaar zwem ik met veel plezier in de Lelystadse zwembaden”, begint mevrouw Hitipeuw haar verhaal. “Leren zwemmen in De Houtrib en dagelijks stap ik op de fiets om te gaan zwemmen bij de Vroege Vogels in zwembad De Koploper. Zwemmen vind ik leuk en ook het ontmoeten van alle “vroege vogels” geeft mij een goed gevoel”. In de zomerperiode staat mevrouw Hitipeuw al om 07.00 uur voor de deur om in het water te springen. In de winter staat ze om 10.30 uur startklaar, omdat het in de winter ‘s ochtends langs donker blijft.

Mevrouw Hitipeuw is zondag 5 januari 95 jaar geworden en al bijna 50 jaar een van onze trouwste bezoekers. Onze medewerkers Sylvia en Tania wilden dat niet zo maar voorbij laten gaan en hebben haar daarom in het zonnetje gezet. “Ik ben verrast met een mooi bos bloemen en een abonnement om het komende kwartaal te zwemmen, heel aardig”, aldus mevrouw Hitipeuw.

“Als Sportbedrijf Lelystad zijn wij trots op mevrouw Hitipeuw en blij dat we zo’n trouwe en fitte klant dagelijks in ons zwembad terug zien”, aldus Lieke van Heumen, teamleider Zwembaden van het Sportbedrijf.