Dameszwemmen op woensdag en vrijdag

Speciaal voor dames vanaf 16 jaar die bij voorkeur alleen in het gezelschap van andere vrouwen willen zwemmen, biedt zwembad De Koploper op woensdag en vrijdag dameszwemmen aan. Onder vrouwelijk toezicht en in een afgeschermd gedeelte van het zwembad kunt u gezellig samen baantjes trekken. Zowel het zwembad als de kleedkamer is afgeschermd. Nieuwsgierig naar het dameszwemmen? Kom gerust eens naar Sportcentrum De Koploper en ervaar het zelf. Bekijk hier de tijden en tarieven.

Zwemles voor dames
Zwemmen is ontzettend gezond. Van zwemmen wordt u soepel en krijgt u een betere conditie. Bovendien is het wel zo veilig om in het waterrijke Nederland te kunnen zwemmen. Naast dameszwemmen bieden we daarom ook zwemles aan voor dames. In een volledig afgeschermd zwembad geeft een vrouwelijke zweminstructeur drie kwartier zwemles aan maximaal tien dames. De zwemles wordt gegeven op vrijdagavond van 19.00 tot 19.45 uur en van 19.45 tot 20.30 uur.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice van Sportbedrijf Lelystad, via het contactformulier of bel telefoonnummer (0320) 285 385.