Met korting squashen tijdens verbouwing tennisbanen

Op dinsdag 3 april 2018 start de verbouwing van de tennisbanen en de zonnebankruimte in Sportcentrum De Koploper. Als squasher kunt u hier enige hinder van ondervinden. Daarom krijgt u 25% korting op de squashtarieven in de periode van de verbouwing. Dat is van dinsdag 3 april tot en met dinsdag 31 juli 2018.

De korting geldt niet voor het weekendtarief en niet voor lopende 10-rittenkaarten. Op een lopend squashabonnement krijgt u wel korting in de periode van de verbouwing. Deze korting verrekenen wij bij uw eerste bezoek na dinsdag 31 juli 2018 aan de kassa in De Koploper.

Vanaf woensdag 1 augustus 2018 vallen de squashbanen onder KernGezond. U kunt er dan voor kiezen om uw abonnement om te laten zetten naar een KernGezond squashabonnement. In mei informeren wij u over de abonnementsvormen en tarieven van KernGezond.

Andere ingang tijdens de verbouwing
Tijdens de verbouwing zijn de squashbanen alleen te bereiken via de nooduitgang. Deze vindt u als u De Koploper uitloopt aan uw rechterhand.

Nieuw reserveringssysteem
Ondertussen werken we ook aan een nieuw online reserveringssysteem voor squash. Hierover wordt u binnenkort apart geïnformeerd.