Lelystadse Sportkampioenen 2019 gezocht!

Veel Lelystadse sporters hebben in 2019 een bijzondere prestatie neergezet. Zij verdienen het om in het zonnetje gezet te worden! Daarom organiseert Sportbedrijf Lelystad op zaterdag 7 maart 2020 een huldiging voor de Lelystadse Sportkampioenen van 2019.

In maar liefst 9 categorieën kunnen inwoners van Lelystad kandidaten aanmelden: individuele sporters, teamsporters, sporters met een beperking, sporttalenten, mooie sportinitiatieven, meest maatschappelijk betrokken sportvereniging en de sportiefste basisschool uit Lelystad.

Een kandidaat is iedereen die een prijs heeft gewonnen op een NK, EK, WK, in een competitie of op een schoolsporttoernooi. Ook is er een podiumplek voor de sportiefste basisschool. Een nieuwe en bijzondere categorie is het sportinitiatief van 2019. Het Sportbedrijf wil graag sportieve inwoners, verenigingen en/of instanties die met hun idee meer inwoners in beweging krijgen in het zonnetje zetten. Kijk voor de specifieke criteria op de website van Sportbedrijf Lelystad.

Aanmelden van kandidaten

Het aanmelden van kandidaten kan tot en met zondag 16 februari 2020 via het online aanmeldformulier: aanmelden Lelystadse Sportkampioenen 2019. Tijdens de huldiging op zaterdag 7 maart 2020 krijgen alle kampioenen een mooi aandenken en wordt het sporttalent, het mooiste sportinitiatief, de meest betrokken sportvereniging en de sportiefste basisschool uit Lelystad bekendgemaakt.