Pieten zorgen voor nieuwe samenwerking Sportbedrijf Lelystad-Babaloesport

Sportbedrijf Lelystad gaat opnieuw samenwerken met Babaloesport. Beide organisaties slaan dit keer de handen ineen tijdens Sporten met Pieten op woensdag 27 november. Het is de eerste keer dat Babaloesport betrokken is bij de organisatie van deze jaarlijkse activiteit.

 

Sportbedrijf Lelystad werkt graag samen met partners uit de stad om evenementen te versterken. Timo Hoenderboom van het Sportbedrijf legt uit waarom dat is: “Graag kijken wij samen met partners verder om meer impact te genereren in de stad. De hulp van en samenwerking met andere partijen in de stad is heel belangrijk. Het draagt bij aan de kwaliteit van de evenementen.”

Babaloesport blij om mee te werken aan pietensport
Babaloesport is apetrots met de samenwerking en wil van Sporten met Pieten een groot succes maken. Mireille Duijker (Babaloesport) vindt dat deze activiteit uitstekend aansluit bij wat haar organisatie doet: “Wij bieden beweeglessen aan voor peuters en kleuters met het oog op lichamelijke, sociale en mentale ontwikkeling van het jonge kind. Dit doen wij op een speelse en vrije manier, net als bij Sporten met Pieten. Samen met Sportbedrijf Lelystad hopen wij die woensdagmiddag vele kinderen blij te maken.”
Dat Babaloesport en Sportbedrijf Lelystad samen Sporten met Pieten organiseren, komt voort uit de huidige samenwerking met betrekking tot het aanbod voor het Nijntje Beweegdiploma. Peuters- en kleuters kunnen aan het einde van het traject hun Nijntje Beweegdiploma behalen bij Babaloesport. Op de website van Babaloesport leest u hoe uw kind daar aan mee kan doen.

Wat is er te doen op woensdag 27 november?
Kinderen van 2 t/m 8 jaar zijn op woensdag 27 november van harte welkom tussen 14.00 en 16.00 uur in Sporthal De Koploper. Ze kunnen zonder inschrijving voor € 3,- meedoen aan verschillende activiteiten, zoals een (klim)parcours, spelen op de stormbaan, (kinder)freerunnen, creatieve workshops, pietendisco en meer. Er is voor ieder wat wils! En misschien komt er wel een Piet meespelen!