Restaurant De Inloper erkend als leerbedrijf

De Inloper is door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als een gecertificeerd leerbedrijf. Bedrijfsleider Patrick van der Horst heeft het leermeesterdiploma gehaald en is zeer gemotiveerd om zijn kennis door te geven.

De Inloper heeft twee vestigingen: een restaurant in Sportcentrum De Koploper en een Sportcafé in Sportcomplex De Rietlanden. Patrick van der Horst: “Het fastservice restaurant in De Koploper is een leuke locatie om het vak te leren, want onze klanten zijn heel divers. De hele dag door loopt jong en oud bij ons binnen voor een kop koffie, snack of salade. In Sportcomplex De Rietlanden faciliteren wij de verenigingen met een Sportcafé. Leden van sportverenigingen en bezoekers van wedstrijden kunnen hier terecht voor een drankje, een hapje en een potje kaarten.”

De Inloper is gecertificeerd om op te leiden op mbo-niveau richting Fastservice niveau 2, 3 en 4. Bij goed presteren is een vervolgbaan mogelijk.

Enthousiast geworden? Heb jij binnenkort een stageperiode of leertraject? Meld je dan aan via www.stagemarkt.nl en kom in de leer bij De Inloper!