Een spetterende dag beleven? Kom zwemmen in De Koploper

De Koploper in Lelystad heeft maar liefst vijf zwembaden: twee 25-meterbaden, een doelgroepenbad en twee recreatiebaden. Ga samen met vrienden lekker bubbelen in het bubbelbad of roetsj met uw kind(eren) van de familieglijbaan in de buiten waterspeeltuin. Elke dag is er voor jong en oud genoeg waterpret te beleven.

Bubbelen, spetteren en roetsjen
In het voorste recreatiebad van De Koploper vindt u een bubbelbad, een stroomversnelling, glijbaan en een speciaal babybadje. Toe aan een verfrissing? Op het terras naast het recreatiebad geniet u van de service van restaurant De Inloper. Voor jonge kinderen biedt het Piratenbad geheel in stijl uren spetterplezier met scheepswrakken, een vuurtoren en waterkanonnen. Vanuit dit bad loopt u bij mooi weer naar onze ligweide en de buiten waterspeeltuin.

Buiten waterspeeltuin
In de buiten waterspeeltuin vermaken kinderen zich de hele dag met de vele waterspeeltoestellen, interactieve sproeiers en de familieglijbaan van maar liefst 3 meter breed en 11,5 meter lang. De waterspeeltuin is geopend in de periode van 1 april tot 1 oktober. Bij mooi weer zijn alle speelelementen inclusief de glijbaan met water gevuld. Bij minder mooi weer zijn alleen de speelelementen in werking. De waterspeeltuin is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en uiteraard hun ouders.

Zin gekregen in een dagje zwemmen?
Voordat u naar De Koploper komt, is het goed om het volgende te weten:

  • Kinderen jonger dan 7 jaar of kinderen zonder zwemdiploma hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene. Per volwassene maximaal 2 kinderen zonder zwemdiploma of onder de 7 jaar.
  • U heeft bij ons de mogelijkheid om een dagkaart te kopen, maar als u regelmatig komt zwemmen kan een abonnement voordeliger zijn. De medewerkers van de receptie en klantenservice informeren u graag over de mogelijkheden.
  • Niet alle baden zijn dagelijks open voor recreatief zwemmen. Kijk hier voor alle openingstijden voor recreatief zwemmen.