Verbouwing racketcentrum begint dinsdag 3 april 2018

Zoals u misschien weet komt gezondheidscentrum KernGezond naar De Koploper. Op dinsdag 3 april 2018 start hiervoor de verbouwing. De tennisbanen en de zonnebankruimte worden omgebouwd naar behandelkamers en ruimten voor medische en recreatieve fitness.

 

Wat betekent dit voor u?
U kunt nog tot en met zaterdag 31 maart 2018 gebruikmaken van de tennisbanen. De squashbanen blijven in gebruik en zijn ook tijdens de verbouwing open.

U kunt nog tot en met zondag 25 maart 2018 gebruikmaken van de zonnebanken. Dit is in tegenstelling tot de eerder gecommuniceerde datum van 31 maart. Heeft u een lidmaatschap voor de zonnebank? Afhankelijk van de vervaldatum van uw lidmaatschap heeft u wellicht nog recht op restitutie. U kunt zich hiervoor melden bij de receptie.

Tennissen in de sporthal
Er is een mogelijkheid om in de sporthal te tennissen. Onze medewerkers van de Klantenservice vertellen u hier graag meer over. Bel naar (0320) 285 385 of kom langs in Sportcentrum De Koploper.

Geen zonnebankruimte meer
Er is straks geen zonnebankruimte meer in Sportcentrum De Koploper.

Wij begrijpen dat deze boodschap mogelijk teleurstellend is, maar we hopen dat wij samen met KernGezond op een andere actieve manier kunnen voorzien in de bewegingsbehoefte van vele Lelystedelingen en wellicht ook in die van u.

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op: (0320) 285 385 of kom langs in Sportcentrum De Koploper.