Wijksport voor jong en oud: doet u mee?

De sportwijkwerkers van Sportbedrijf Lelystad organiseren leuke sport- en beweegactiviteiten in verschillende wijken in Lelystad. Ook bij u in de buurt! Denk bijvoorbeeld aan peutersport, boksen en zaalvoetbal. Deze wekelijkse activiteiten zijn onlangs weer van start gegaan. Doet u mee?

Voor een klein bedrag kan jong en oud meedoen aan Wijksport. Er zijn activiteiten voor peuters, kleuters, jeugd, jongeren en volwassenen. Wijk in Beweging is een activiteit voor volwassenen met een lichte beperking, zoals overgewicht, astma, een chronische aandoening en/of weinig lichamelijke coördinatie of uithoudingsvermogen. Sportwijkwerker Sofiane Ben Saad: “In deze groep kun je helemaal in je eigen tempo meedoen. Ideaal voor als je het sporten langzaam wilt opbouwen of als je op een laagdrempelige manier nieuwe contacten wilt opdoen. Elke week doen we wat anders, van een parcours afleggen tot dansen op muziek.” Wijk in Beweging is elke woensdagavond van 17.30 tot 18.30 uur in Gymzaal Atolplaza.

Conditiesport
Voor wie aan zijn of haar fitheid wil werken, organiseert het Sportbedrijf elke maandagochtend van 9.30 tot 10.30 uur conditiesport in De Waterbever. Deze groepslessen zijn zo ingericht dat zowel de beginner als de geoefende sporter op de juiste intensiteit kan sporten.

Meedoen met wijksport? Bekijk hier het volledige activiteitenaanbod. Vooraf aanmelden is alleen nodig voor boksen.