Zaalvoetbaltoernooi voor veldvoetballers

Sportbedrijf Lelystad organiseert op zaterdag 4 januari 2020 een zaalvoetbaltoernooi voor 35-plussers. Het Winter Voetbaltoernooi is van 19.00 tot 23.00 uur in Sportcomplex De Rietlanden.

 

 

Op de velden bij de diverse voetbalclubs groeit het 35+ voetbal de laatste jaren behoorlijk. Veel teams spelen op de vrijdagavonden hun wedstrijden en hebben daarna nog een gezellige avond in de kantine. De voetballers die hun sport in de winter niet kunnen missen, nodigen wij van harte uit om deel te nemen. We spelen volgens de regels van het zaalvoetbal, waarbij plezier en gezelligheid voorop staan. De speelschema’s ontvangt u voor aanvang van het toernooi.

Doe gezellig mee en schrijf uw team vóór 1 januari 2020 in. Het inschrijfgeld bedraagt € 50,- per team. Ieder team krijgt een schaal bitterballen en iedere speler een consumptie na afloop. Het bedrag dient bij aankomst contant betaald te worden. Voetballers jonger dan 35 jaar mogen niet meedoen. Om uw team op te geven stuurt u een e-mail naar Beheerder@sportbedrijf.nl. In de e-mail vermeldt u de teamnaam, contactpersoon en mobiele nummer van contactpersoon. Telefonisch opgeven is ook mogelijk. Bel dan met Alex Brouwers (06-47438989)