Zwangerschapszwemmen weer van start

Bent u zwanger en wilt u blijven bewegen? Dan is zwangerschapszwemmen iets voor u! Elke dinsdagavond en donderdagochtend kunt u deze ontspannende lessen volgen in zwembad De Koploper. Een paar keer per jaar organiseert het Sportbedrijf na afloop van de les een gratis informatieavond. Een gediplomeerde docente zwangerschapseducatie vertelt tijdens deze avonden iets over een zwangerschap gerelateerd onderwerp, zoals de bevalling, wat en hoe na de bevalling, ademhalingstechnieken en bekkenbodemspieren. Naast de informatieavonden zijn er ook partneravonden. Uw partner mag gratis meedoen aan deze lessen.

Zwemmen en ontspannen
Zwangerschapszwemmen is goed voor uw conditie en bloedcirculatie en dus ook goed voor uw aanstaande baby. De opwaartse kracht en de warme temperatuur (32 °C) van het water zorgen ervoor dat u tot ver in uw zwangerschap kunt blijven bewegen. De drie kwartier durende lessen bestaan uit oefeningen voor het behoud van spierkracht, souplesse en conditie. En natuurlijk is er volop aandacht voor ontspanning.

Zwangerschapszwemmen vindt plaats in het doelgroepenbad op dinsdag van 19.30-20.15 uur en op donderdag van 9.45-10.30 uur.

Proefles volgen? Meer informatie? Neem contact op met onze klantenservice. Bel naar (0320) 285 385 of mail naar info@sportbedrijf.nl.

Lees meer op de pagina Zwangerschapszwemmen.