Zwembad De Koploper behoudt opnieuw Keurmerk Veilig & Schoon

Sportcentrum De Koploper behoudt het Keurmerk Veilig & Schoon voor het zwembad. Het zwembad is gecontroleerd op 29 punten en is wederom positief beoordeeld. De Koploper is al sinds 2010 in het bezit van het Keurmerk Veilig & Schoon.

Erkenning
Titus Mennen, interim-hoofd Zwembaden van Sportbedrijf Lelystad, is blij met het behoud van het keurmerk: “Het laat zien dat we voldoen aan wat de wetgeving van ons vraagt en dat we dat op een goede manier doen. Wij gaan voor een schone, veilige en goed onderhouden accommodatie. De continuering van het keurmerk bevestigt dat onze bedrijfsprocessen ten aanzien van hygiëne en veiligheid goed zijn geregeld en dat het personeel deze ook goed uitvoert. Dat mag ook van ons verwacht worden, maar de bevestiging door zo’n onafhankelijke beoordeling maakt ons ook trots!.”

Gehoor aan wensen en eisen
Het Keurmerk Veilig & Schoon is het branchekeurmerk voor zwembaden. Alle zwembaden in Nederland dienen te voldoen aan gestelde wet- en regelgeving. Met het Keurmerk Veilig & Schoon geeft de zwembadbranche gehoor aan wensen en eisen die klanten, eigenaren, zwembadmanagement en overheden stellen aan zwembaden.

Of een zwembad het Keurmerk Veilig en Schoon heeft behaald, is te zien aan het logo van dit keurmerk. In Sportcentrum De Koploper hangt deze, met trots, bij de entree van het zwembad.