Zwemfestijn zaterdag 18 mei: groot waterfeest in De Koploper

 

Op zaterdag 18 mei 2019 organiseren onze zweminstructeurs weer een spetterend Zwemfestijn voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar en hun ouder(s)/verzorger(s)! Kom lekker dansen, spetteren en spelen in en om het water samen met uw peuter of kleuter. Beleef een eerste zwemles of een les Ouder & Kind zwemmen. Of leg samen een parcours af op een opblaasbare glijbaan en maak zo samen op een leuke manier kennis met water. De entree is € 1,00 per persoon. Inschrijven is niet nodig.

Lees hieronder meer over het Zwemfestijn in De Koploper.

Wat gaan we allemaal doen?

Het Zwemfestijnprogramma voor zaterdag 18 mei 2019 ziet er als volgt uit:

14.00 uur De deuren gaan open
14.15 uur Opening met ‘de waterdans’
14.30 en 15.00 uur Een les Ouder & Kind zwemmen
14.45 uur Een zwemles
15.30 uur Kinderdisco
16.00 uur Einde Zwemfestijn

Daarnaast zijn er deze middag nog veel meer activiteiten:

  • Voorlezen in de voorleeshoek
  • Vingerverven
  • Op de foto met ABC de Kikker (de mascotte van De Koploper)
  • Knutselen
  • Schminken
  • Hindernisparcours
  • En natuurlijk lekker vrij zwemmen

Bij de start van het Zwemfestijn krijgt u een deelnamecertificaat. Bij verschillende activiteiten zijn stickers te verdienen en na afloop ontvangt iedere deelnemer een leuke goodiebag!

Tijd en kosten Zwemfestijn

De deuren gaan om 14.00 uur open en het festijn duurt tot 16.00 uur. Inschrijven is niet nodig en deelname aan alle activiteiten is niet verplicht. De entree voor het Zwemfestijn is € 1,00 per persoon.

Ontvang een cadeau met het deelnamecertificaat

Heeft u nog geen lidmaatschap voor het Ouder & Kind zwemmen of het Zwem-ABC? Dan hebben wij voor u een spetterend cadeau. Op vertoon van het deelnamecertificaat van het Zwemfestijn krijgt u 1 maand gratis zwemles of Ouder & Kind zwemmen en een handdoek cadeau. Doe dit op de dag zelf of voor vrijdag 31 mei 2019 bij de receptie of klantenservice in De Koploper.