Nationale Sportweek

Lelystad is van vrijdag 16 tot en met zondag 25 september 2022 opnieuw het decor van sport en bewegen! Onze stad is namelijk één van de vier host cities van de NOC*NSF Nationale Sportweek. Samen met onze sportclubs en partners willen wij heel Lelystad inspireren om een leven lang met plezier te sporten en te bewegen. Sporten is gezond, verbroedert, geeft zelfvertrouwen en maakt gelukkig!

Benieuwd wat er allemaal te doen is? Bekijk het menu op deze pagina, download de flyer of ga direct naar Sport in Lelystad om je aan te melden bij één van de activiteiten bij onze sportclubs.

Terugblik 2021
Benieuwd hoe de NOC*NSF Nationale Sportweek in 2021 was? Bekijk dan onze aftermovie of lees onze resultaten overzichtelijk in onze factsheet.

 

Mede dankzij al onze (sport)partners in de NOC*NSF Nationale Sportweek en een financiële bijdrage van de gemeente Lelystad, het Sport- & Vitaliteitsakkoord en Moore MTH is de Sportweek mogelijk.

Alle sporten in Lelystad

21 - 09 - 2022

Eerste Gezonde Sportkantine van Lelystad is een feit

Sinds dinsdag 20 september 2022 is de sportkantine van Mixed Hockeyclub Lelystad de eerste gezonde sportkantine van Lelystad! Een belangrijke…

Lees meer
Vacature 19 - 09 - 2022

Vacature buurtsportcoach Senioren & Zorg

Wil jij sport en bewegen inzetten om ouderen nog gezonder te maken? Wil jij de sportsector en de zorg aan…

Lees meer
13 - 09 - 2022

Zien sporten, doet sporten

Sinds eind juli is er in het Woldpark een gratis toegankelijke openlucht sportlocatie met een combinatie van Calisthenics en Bootcamp….

Lees meer
13 - 09 - 2022

Sport belangrijk voor speciaal onderwijs

Het speciaal onderwijs in Lelystad doet mee met de Nationale Sportweek in september. Vanuit Eduvier is Mike Bontekoning bewegingsdocent en…

Lees meer