Partners - Sportbedrijf Lelystad

Sportbedrijf Lelystad helpt de inwoner vooruit. We zetten daarbij de kracht van sport en bewegen in en richten ons op deze thema’s:

  • gezonde leefstijl;
  • talentonwikkeling;
  • onderwijs;
  • participatie;
  • sportstimulering en ledenwerving;
  • armoede.

Mede dankzij onze betrokken partners kunnen projecten op deze maatschappelijke thema’s starten en blijven bestaan voor de inwoners van Lelystad. Denk daarbij aan de Sportspullenbank, Summer’s Cool en Scholierensport. Zorgt jouw bedrijf of organisatie er bijvoorbeeld met ons voor dat ook kinderen uit gezinnen met weinig geld via Summer’s Cool toch op vakantie kunnen gaan? Doe met ons mee, dan gaan wij samen met jou voor een vitaal Lelystad!

Marcel Burger (Burger Support):

“Iedere dag begeven en bewegen wij ons actief op de arbeidsmarkt. Een goede conditie is van groot belang verder te komen dan waar je nu bent. Mensen die voldoende bewegen, voelen zich vitaler, hebben meer (werk)plezier, zijn productiever en ervaren meer (werk)geluk. Wij als Burger Support ondersteunen dit en Sportbedrijf Lelystad als organisatie met verve. Vitaal personeel is van groot belang voor iedere werkgever en brengt ons als stad veel verder.”

Joost Sweep (KSP Kunstgras B.V.)

“KSP bouwt en onderhoudt door heel Nederland sport- en speelvloeren. Hoe mooi is het dan om in onze eigen stad een bijdrage te kunnen leveren aan mensen in beweging? Buiten sporten en bewegen is van jong tot oud essentieel voor een gezonde samenleving. Ik steun daarbij volledig de missie van Sportbedrijf Lelystad om via beweging Lelystad vitaler te maken en ik draag daar dan ook graag aan bij. Als geboren en getogen Lelystedeling en als gevestigde ondernemer vind ik het bovendien belangrijk maatschappelijk betrokken te zijn bij de stad”

 

 

 

 

Partners van Sportbedrijf Lelystad helpen bij de aanpak van maatschappelijke vraagstukken, zoals eenzaamheid, armoede en overgewicht. Samen realiseren we meer impact en helpen zo Lelystad vooruit. Gezamenlijk bouwen we aan een vitale stad. Als bedrijf geef je op mooie wijze invulling aan betrokken ondernemen.

Partnership
Je bedrijf kan meedoen als:

  • vriend;
  • supporter;
  • ambassadeur;
  • toppartner.

Naast een financiële bijdrage zoeken we samen naar de meerwaarde voor beide partijen en hoe het partnership er precies uit komt te zien. Verbind bijvoorbeeld jouw bedrijf aan een passend thema, zoals:

De Sportspullenbank
Meedoen aan sport en bewegen is minder vanzelfsprekend voor mensen met een laag inkomen. Naar aanleiding van de lagere sportparticipatie van deze groep inwoners in Lelystad is de Sportspullenbank opgericht. De Sportspullenbank zamelt goede en herbruikbare sportkleren en sportspullen in en verstrekt dit aan inwoners die het financieel zwaar hebben, zodat er minder drempels zijn om sportief en maatschappelijk mee te kunnen doen.

Summer’s Cool
In Lelystad wonen veel kinderen die niet op vakantie kunnen gaan. Elke zomer wordt voor hen een gevarieerd cultuur, educatief sport- en beweegprogramma georganiseerd. Jaarlijks doen hieraan zo’n 150 kinderen mee.

Sociaal Vitaal
Het project Sociaal Vitaal biedt kwetsbare, thuiswonende inwoners van 60 tot 85 jaar een wekelijks beweegprogramma. Deze effectief bewezen interventie is een combinatie van bewegen, gezondheidsvoorlichting en het ontwikkelen van weerbaarheid, sociale vaardigheid en zelfmanagement. Het doel is het verminderen van eenzaamheid en het bevorderen van de bewegingsvaardigheden.

Bent je geïnteresseerd om deze of één van onze vele andere projecten financieel te ondersteunen of wil  je eerst meer informatie over de mogelijkheden? Wij gaan graag met jou in gesprek, neem daarvoor contact op met onze accountmanager:

Angelina Schleper
a.schleper@sportbedrijf.nl
06 12 89 62 93
Werkt op maandag, dinsdag en donderdag

Een leuke bijkomstigheid van partner van Sportbedrijf Lelystad zijn is dat wij partners in de spotlight zetten. Dat begint gelijk al wanneer je overgaat tot een partnership. Onze bezoekers van de website maken kennis met het bedrijf/fonds en komen te weten waarom jullie het zo belangrijk vinden om Lelystad vitaal te maken. Ook noemen wij onze partners in de communicatie over de maatschappelijke projecten die zij met hun bijdrage steunen. Bijvoorbeeld via sociale media en persberichten. Hieronder een overzicht van hoe onze huidige partners in het nieuws zijn geweest:

 

 

Naast de financiële gelden die wij uit het bedrijfsleven mogen ontvangen, worden wij ook gesteund door fondsen, stichtingen en subsidieverstrekkers. Wij zijn onderstaande partijen dan ook erg dankbaar voor hun financiële steun, zodat wij projecten als District Atol mogelijk kunnen maken.

 

 

02 - 10 - 2023

Nieuw lid Raad van Commissarissen: Marjon van Vilsteren – van Oostveen

Met ingang van 12 september 2023 is Marjon van Vilsteren – van Oostveen aangesteld als lid van de Raad van…

Lees meer
25 - 09 - 2023

Sportbedrijf Lelystad kijkt vol tevredenheid terug op NOC*NSF Nationale Sportweek 2023

Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek 2023, die dit jaar van vrijdag 15 september tot en met zondag 24 september 2023…

Lees meer
20 - 09 - 2023

Sportfestival De Rietlanden brengt bijna 1000 kinderen in beweging

Op dinsdag 19 en woensdag 20 september organiseerde Sportbedrijf Lelystad in samenwerking met Porteum, Stichting SchOOL en diverse sportaanbieders (verenigingen)…

Lees meer
Vacature 19 - 09 - 2023

Vacature Teamleider Zwembaden

Duik jij als teamleider graag in het diepe? Is het coachen van teamleden en (helpen) ontwikkelen jouw tweede natuur. En…

Lees meer
15 - 09 - 2023

Beweeg- en ontmoetingsplek Overcinge is een verbindende factor in de buurt

Zaterdag 23 september 2023, tijdens de jaarlijkse Burendag, neemt de Overcinge in Lelystad de nieuwste aanwinsten in gebruik: een jeu…

Lees meer
02 - 09 - 2023

BedrijvenMudRun Lelystad: Samen bewegen, plezier en veel modder

Op zaterdag 2 september werd voor het eerst de BedrijvenMudRun georganiseerd door Sportbedrijf Lelystad en KernGezond in het Belevenissenbos van…

Lees meer
01 - 09 - 2023

Summer’s Cool 2023 is een groot succes en sluit feestelijk af

Op vrijdag 1 september werd de derde en laatste week van Summer’s Cool 2023 afgesloten. Dit jaar deden er in…

Lees meer
23 - 08 - 2023

Waag jij ook een sprong in het diepe? Laat je omscholen tot zweminstructeur!

Arianne Jongebloed begon als restaurantmedewerker in restaurant De Inloper van Sportcentrum De Koploper in Lelystad. Na meer dan 10 jaar…

Lees meer
07 - 08 - 2023

‘Ons doel is om zo snel mogelijk de finish te halen van de BedrijvenMudRun!’

Op zaterdag 2 september 2023 organiseren Sportbedrijf Lelystad en KernGezond de eerste BedrijvenMudRun van Lelystad in het Belevenissenbos. Een leuk…

Lees meer
31 - 07 - 2023

‘De BedrijvenMudRun komt voor mij precies op het juiste moment’

Op zaterdag 2 september 2023 organiseren Sportbedrijf Lelystad en KernGezond de eerste BedrijvenMudRun van Lelystad in het Belevenissenbos. Een leuk…

Lees meer