Scholierensport

Scholierensport

Scholierensport is al twintig jaar hét sportkennismakingsprogramma voor peuters, kleuters en leerlingen van het basis-, voortgezet en speciaal onderwijs in Lelystad. Het is ontwikkeld door Sportbedrijf Lelystad in samenwerking met Stichting SchOOl, sportverenigingen en andere sportaanbieders.

Tijdens het programma doen de leerlingen actief mee bij de vereniging en maken zo kennis met verschillende takken van sport. De cursussen bestaan uit meerdere lessen, zodat er genoeg tijd is om de sport en de vereniging goed te leren kennen. Zo vinden zij snel de sport die bij hen past!

Online inschrijven

Het aanbod aan activiteiten is groot en divers: van dans tot snooker en van tennis tot zelfverdediging. Op de website www.scholierensport.nl is het hele cursusaanbod te bekijken en kunnen leerlingen zich inschrijven voor een onbeperkt aantal cursussen. De kosten zijn € 4,00 per cursus.

Vragen?
Heb je vragen over de inschrijving? Of andere vragen over Scholierensport? Neem dan contact op met de afdeling Sport, Bewegen & Vitaliteit via e-mail scholierensport@sportbedrijf.nl of bel naar 0320 285 385 en vraag naar een medewerker van de afdeling Sport, Bewegen & Vitaliteit.

Bekijk hier de folder Scholierensport 2019-2020