Senioren Fit - Sportbedrijf Lelystad

Wilt u uw spieren en gewrichten soepel houden? Wilt u nieuwe contacten opdoen? Of wilt u zich gewoon fit en vitaal voelen? Neem dan deel aan het Senioren Fit-programma voor 50-plussers. Bij een heerlijke watertemperatuur van 33 graden werkt u onder leiding van onze deskundige instructeurs aan uw conditie en aan spierversterking.

Drie verschillende aquasporten

Het Senioren Fit-programma bestaat uit drie aquasporten: Fifty-Fit, Senioren Fit Power en Senioren Fit. Deze lessen verschillen in duur en intensiteit. Bekijk hieronder welke les het beste bij u past.

Fifty-Fit – Bent u een energieke 50-plusser? Kies dan voor Fifty-Fit! Gedurende 45 minuten sport u op hoog tempo in het water. Gezellig in een groep en onder leiding van een enthousiaste instructeur. Natuurlijk beginnen we met een warming-up en eindigen we met een cooling down.

Senioren Fit Power – Bij Senioren Fit Power beweegt u een half uur lang op een hoge intensiteit met opzwepende muziek op de achtergrond. De instructeur wisselt net als bij de andere aquasporten elke week van materiaal en oefeningen, zodat elke les weer anders is.

Senioren Fit – Senioren Fit is ontwikkeld voor senioren die Fifty-Fit & Senioren Fit Power net te zwaar vinden. De les duurt ook dertig minuten, maar het tempo ligt lager. In het water voelt u weinig weerstand en is het mogelijk om alle oefeningen goed uit te voeren. Overigens is Senioren Fit ook heel geschikt voor mensen die revalideren. De heerlijke watertemperatuur van ongeveer 33 graden heeft een gunstige uitwerking op uw lichaam.

Tickets & reserveren

Reserveren en je ticket voor Senioren Fit (power) kopen doe je snel eenvoudig via mijn.sportbedrijf.nl. Bij ‘Tickets & Reserveren’ kun je zowel een los ticket kopen als een abonnement. Bedenk bij het aanschaffen van een los ticket wel dat je je geld niet terug kan krijgen. Wanneer je ticket koopt via een account kan je wel de dag verplaatsen. Zonder account en dus als ‘gast’ je kaartje kopen, betekent dat dat ook niet kan. Heb je een abonnement aangeschaft, dan kan je jouw bijbehorende klantenpas ophalen bij onze receptie.

Openingstijden en tarieven

Spreekt een van bovenstaande activiteiten u aan? Kom gerust eens langs bij De Koploper en neem deel aan een proefles. U  betaalt dan het tarief van een losse les. Bij Senioren Fit gaat u een lidmaatschap aan. In Sportcentrum De Koploper vertellen we u hier graag meer over. Bekijk hier de openingstijden en tarieven van het Senioren Fit  in De Koploper.