Scholierensport

Scholierensport is een sportkennismakingsprogramma voor peuters, kleuters, leerlingen van het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en speciaal onderwijs in Lelystad. Tijdens het programma doen de leerlingen actief mee bij de vereniging en maken zo kennis met verschillende takken van sport. Zo vinden zij snel de sport die bij hen past!

 

Online inschrijven
Het aanbod aan activiteiten is groot en divers: van dans tot snooker en van tennis tot zelfverdediging. Op de website www.scholierensport.nl is het hele aanbod te bekijken en kunnen leerlingen zich inschrijven voor een onbeperkt aantal cursussen. De kosten zijn € 4,00 per cursus. Handboogschieten kost € 4,00 extra.

Het hele jaar door
De kennismakingscursussen vinden het hele schooljaar door plaats. De uiterste inschrijfdatum verschilt daarom per vereniging. Ga voor meer informatie en om in te schrijven naar www.scholierensport.nl.

Doe mee en win!
Op maandag 1 juli 2019 verloot het Sportbedrijf een Glow in the Dark Klimfeest en een Voetbalfeest onder alle deelnemers die zich online ingeschreven hebben voor een cursus tussen week 4 en week 26.  De winnaars mogen negen vrienden of klasgenoten uitnodigen voor deze spetterende feestjes in Sportcentrum De Koploper.

Vragen?
Heeft u vragen over de inschrijving? Of andere vragen over Scholierensport? Neem dan contact op met de afdeling Sport & Bewegen via e-mail: sport&bewegen@sportbedrijf.nl of bel naar 0320 285 385 en vraag naar een medewerker van de afdeling Sport & Bewegen.

Download hier de flyer over Scholierensport.