Sport voor kleuters

Op verzoek van ouders/verzorgers vanuit verschillende wijken in Lelystad zijn de sportwijkwerkers afgelopen jaar gestart met sport- en beweegactiviteiten voor kleuters. Kleuters vinden het fantastisch om met een van hun ouders of begeleider uitdagende spelen te doen, langs spannende onderdelen te gaan om daarmee hun grenzen te verleggen. Daarnaast leert een kind zich in een veilige omgeving verder te ontwikkelen op zowel motorisch en sociaal vlak. Op creatieve wijze worden de beweeglessen afgestemd op de belevingswereld van het jonge kind.

De sportwijkwerkers van Sportbedrijf Lelystad organiseren wekelijks terugkerende activiteiten voor kleuters, jongens en meiden uit groep 1 & 2, in Lelystad. De sport- en spelactiviteiten zijn speciaal gericht op kleuters en altijd onder begeleiding van een enthousiaste en gediplomeerde sportwijkwerker.

De kosten per activiteit zijn € 0,50 per persoon (een activiteit duurt drie kwartier). Wil je meer informatie of je inschrijven voor een activiteit? Bel naar (0320) 285 385 of mail naar sport&bewegen@sportbedrijf.nl.

Sport & Spel in jouw wijk: waar en wanneer

DinsdagVoor kinderen uit groep 1 & 215.30 uur16.15 uurGymzaal Horst (Horst 29-02)Patrick Boelhouwer
06 52 46 02 42
p.boelhouwer@sportbedrijf.nl
DonderdagVoor kinderen uit groep 1 & 215.30 uur16.15 uurKindcentrum Zuiderzee
(Middelgronden 17)
Patrick Boelhouwer
06 52 46 02 42
p.boelhouwer@sportbedrijf.nl
DonderdagVoor kinderen uit groep 1 & 215.30 uur16.15 uurGymzaal Voorhof (Voorhof 2)Patrick Boelhouwer
06 52 46 02 42
p.boelhouwer@sportbedrijf.nl

In de schoolvakanties zijn er geen structurele activiteiten. De sportwijkwerkers organiseren dan in verschillende wijken vakantie-activiteiten. Twee weken voor de vakantie vind je de activiteiten op de website.

Nijntje Beweegdiploma

Wilt u samen met uw zoon/dochter het Beweegdiploma halen dat speciaal voor peuters en kleuters door de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) is ontwikkeld? Voor deze lessenreeks verwijzen wij u graag door naar Babaloesport, www.babaloesport.nl, e-mail: info@babaloesport.nl.