Sport voor peuters

Op verzoek van ouders/verzorgers vanuit verschillende wijken in Lelystad zijn de sportwijkwerkers afgelopen jaar gestart met sport- en beweegactiviteiten voor peuters. Peuters vinden het fantastisch om met een van hun ouders of begeleider uitdagende spelen te doen, langs spannende onderdelen te gaan om daarmee hun grenzen te verleggen. Daarnaast leert een kind zich in een veilige omgeving verder te ontwikkelen op zowel motorisch en sociaal vlak. Op creatieve wijze worden de beweeglessen afgestemd op de belevingswereld van het jonge kind.

De sportwijkwerkers van Sportbedrijf Lelystad organiseren wekelijks terugkerende activiteiten voor peuters in Lelystad. De sport- en spelactiviteiten zijn speciaal gericht op peuters en altijd onder begeleiding van een enthousiaste en gediplomeerde sportwijkwerker.

De kosten per activiteit zijn € 0,50 per persoon (een activiteit duurt drie kwartier). Vooraf aanmelden is niet nodig. Wil je meer informatie? Bel naar (0320) 285 385 of mail naar sport&bewegen@sportbedrijf.nl.

Sport & Spel in jouw wijk: waar en wanneer

DinsdagVoor kinderen van 2 en 3 jaar09.00 uur09.45 uurKarveel (38-20)Mireille Duijker, Babaloesport

In de schoolvakanties zijn er geen structurele activiteiten. De sportwijkwerkers organiseren dan in verschillende wijken vakantiesport. Twee weken voor de vakantie vind je de activiteiten op de website.

Nijntje Beweegdiploma

Wilt u samen met uw zoon/dochter het Beweegdiploma halen dat speciaal voor peuters en kleuters door de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) is ontwikkeld? Voor deze lessenreeks verwijzen wij u graag door naar Babaloesport, www.babaloesport.nl, e-mail: info@babaloesport.nl.