Sport voor volwassenen

Leuke sportactiviteiten voor volwassen vindt u gewoon bij u in de wijk. De sportwijkwerkers van Sportbedrijf Lelystad organiseren allerlei spel- en sportactiviteiten waardoor u in beweging blijft. Sporten en bewegen is goed om fit en gezond te blijven én goed voor uw motoriek en uw geest. Een leuke bijkomstigheid is natuurlijk het opdoen van nieuwe contacten. Wie weet woont uw toekomstige sportmaatje wel bij u om de hoek.

De kosten zijn laag, de begeleiding professioneel en meedoen is geheel vrijblijvend. U bent van harte welkom bij een van onze activiteiten.

 

Vragen over activiteiten? Bel naar (0320) 285 385 of mail naar sport&bewegen@sportbedrijf.nl.

Maandag
Conditiesport (vanaf 18 jaar)09.30 uur10.30 uurMFA Waterbever (Voorstraat 313)Irma Kaminyoge
06 52 39 25 07
i.kaminyoge@sportbedrijf.nl
€ 4,50 per maand
DonderdagRecreatie volleybal -
Zelfstandige groep
19.00 uur21.00 uurGymzaal Horst
(Horst 29-02)
Irma Kaminyoge
06 52 39 25 07
i.kaminyoge@sportbedrijf.nl
€ 10,00 p.p. per maand

In de schoolvakanties zijn er geen structurele activiteiten. De sportwijkwerkers organiseren dan in verschillende wijken vakantie-activiteiten.

Zelfstandige sportieve initiatieven of contact met een sportvereniging?

Wilt u samen met de bewoners van uw wijk een zelfstandige, dus niet onder begeleiding van een sportwijkwerker, sport- en beweegactiviteit starten, maar u weet niet de juiste weg te bewandelen? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u en uw medebewoners van uw wijk graag op weg om in beweging te komen! Ook leggen wij voor u contact met een sportvereniging of -instelling, als u niet precies weet naar welke sport- of beweegactiviteit u op zoek bent.