Verenigingsondersteuner

Sportbedrijf Lelystad streeft naar het verhogen van de (sport)participatie in Lelystad. Een belangrijke samenwerkingspartner zijn de Lelystadse sportverenigingen. We willen de sportverenigingen versterken en professionaliseren en daarom heeft Sportbedrijf Lelystad een verenigingsondersteuner.

De verenigingsondersteuner ondersteunt en adviseert sportverenigingen in de verschillende wijken en sportparken van Lelystad.

Contactgegevens

Verenigingsondersteuner Yvonne Wolff is te bereiken via e-mail y.wolff@sportbedrijf.nl of op telefoonnummer 06 13 226 256.

Nieuwsbrief

In de nieuwsbrief delen wij onze kennis en informeren wij sportverenigingen over actueel nieuws en activiteiten. Heeft u nieuws dat interessant is voor andere sportverenigingen in Lelystad? Mail deze dan naar Yvonne Wolff via y.wolff@sportbedrijf.nl.

Archief nieuwsbrief
Nieuwsbrief voor sportverenigingen – januari 2019
Nieuwsbrief voor sportverenigingen – juli 2018

Nieuws en actualiteiten

Sportcafé
Hét café voor sportbestuurders van alle Lelystadse sportverenigingen.

Tijdens het Sportcafé dat op maandag 21 januari 2019 plaatsvond, werd onder andere nieuwe EHBO-vrijwilligers gehuldigd, die een EHBO-cursus voor hun vereniging gevolgd hebben.

Het Sportcafé dat op woensdag 26 september 2018 plaatsvond, was een groot succes. Lees hier een kort verslag.

Subsidies voor sportverenigingen
Er zijn verschillende subsidies of fondsen. Hieronder vindt u een aantal links:

Vrijwilligers
In januari 2018 heeft er een cursus ‘Vrijwilligers werven en behouden’ plaatsgevonden. Via de volgende link (PDF) treft u de informatie: Succesvol vrijwilligers werven.

Nieuws van partners in de sport

Persbericht Zomeravondvolleybalcompetitie VV Volta

Pontosroeiers vragen uw steun voor KiKaRow

Doe mee met de instapdag bij roeivereniging Pontos!