Borstcrawlcursussen

Bent u een enthousiaste banenzwemmer die ook graag de borstcrawl wil leren of verbeteren? Meld u dan aan voor een borstcrawlcursus van Sportbedrijf Lelystad! Wij verzorgen speciale cursussen voor beginners en gevorderden. Lees hieronder meer over de borstcrawlcursussen en het inschrijven.

Leer onder professionele begeleiding de borstcrawl
In de borstcrawlcursus krijgt u les van onze deskundige zweminstructeurs, die zelf zeer ervaren zijn met deze zwemslag. Daarbij maken zij gebruik van de nieuwste hulpmiddelen, zoals onderwater-communicatie-apparatuur, onderwatercamera’s en geavanceerde zwemmaterialen. Tijdens het zwemmen krijgt u aanwijzingen van de instructeur en op de gemaakte beelden kunt u zelf ook bekijken hoe u zwemt.

Hoe dit precies werkt? In deze korte introductievideo legt zweminstructeur Floyd Graham het voor u uit.

Kortom, wij bieden u een professioneel totaalpakket om u de snelste slag van alle zwemslagen aan te leren of u te helpen deze te verbeteren!

Kies de cursus die bij u past

Bepaal eenvoudig welke cursus voor u geschikt is.

De beginnerscursus past bij u wanneer:
– u niet meer dan 25 meter borstcrawl kunt zwemmen zonder te stoppen;
– u de opzij ademtechniek nog niet beheerst;
– de stuwing bij het trappelen met de benen tijdens de borstcrawl niet optimaal is;
– u soms schoolslag met uw benen maakt tijdens de borstcrawl.

De gevorderdencursus past bij u wanneer:
– u meer dan 50 meter borstcrawl kunt zwemmen zonder te stoppen;
– u de opzij ademtechniek beheerst;
– de stuwing bij het trappelen met de benen tijdens de borstcrawl optimaal is;
– u geen schoolslag met uw benen maakt tijdens de borstcrawl.

Online inschrijven

Inschrijven kan via Uw Sportbedrijf-account. Heeft u nog géén Sportbedrijf-account? Maak deze dan eerst hier aan.

Wanneer u onverhoopt toch niet aan de cursus kunt deelnemen, dan kunt u tot 48 uur voor aanvang van de gekozen startdatum kosteloos annuleren. Zo maakt u een plek vrij voor eventuele geïnteresseerden op de wachtlijst.

Borstcrawlcursus voor beginners

In 10 lessen van 45 minuten leert u de juiste slag, met het doel dat u na de cursus circa 200 meter borstcrawl aan één stuk door kunt zwemmen.

Startdatum Duur van de cursus & vervolgdataCursusdagTijdstipLocatieKosten per cursusMax. aantal deelnemers  
Donderdag 5 september 201910 weken, vervolglessen op: 12, 19, 26 september, 3, 10, 17, 24, 31 oktober, 7 novemberDonderdag20.15 - 21.00 uurInstructiebad, baan 1, 2 en 3.€ 75,-*12

Inschrijfdatum beginnerscursus startend in september: vanaf zondag 4 augustus 2019

Borstcrawlcursus voor gevorderden

In 10 lessen van 1 uur leert u de fijne kneepjes van deze snelle zwemslag. Na deze cursus zwemt u vele meters de perfecte borstcrawl.

Startdatum Duur van de cursus & vervolgdataCursusdagTijdstipLocatieKosten per cursusMax. aantal deelnemers
Maandag 2 september 201910 weken, vervolgdata op: 9, 16, 23, 30 september, 7, 14, 21, 28 oktober, 4 novemberMaandag21.00 - 22.00 uurWedstrijdbad, baan 1, 2 en 3€ 75,-*15

Inschrijfdatum gevorderdencursus startend in september: vanaf woensdag 7 augustus 2019

*Heeft u nog geen klantenpas? Dan betaalt u eenmalig € 6,- administratiekosten. U betaalt online de cursus à € 75,- via Ideal. De klantenpas kunt u na inschrijven ophalen en betalen aan de kassa van Sportcentrum De Koploper. Indien u al een klantenpas heeft, dan wordt de cursus aan de kassa op uw klantenpas toegevoegd.

Tijdens de voorjaars-, mei- en herfstvakantie gaan de lessen door. Op feestdagen (2e Paasdag, Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag) zijn er geen lessen: de volgende les vindt dan plaats op de eerstvolgende gewone lesdag. Kijk voor alle vervolgdata in de schema’s hierboven.