Feestjes

Is uw zoon of dochter binnenkort jarig? Vier zijn of haar feestje dan eens in Sportcentrum De Koploper. Onze feestjes zijn sportief en gezellig. Er is keuze uit zwemmen, discozwemmen, klimmen of voetballen, met of zonder feestmaal*, cupcakes versieren en met of zonder een thema. Misschien wil uw kind wel klimmen, eten en discozwemmen. Alles is mogelijk.

* Een feestmaal bestaat uit patat, snack naar keuze en drinken.

Reserveren

Wilt u een verjaardagsfeestje reserveren? Kom langs bij de Receptie of Klantenservice van Sportcentrum De Koploper of bel met (0320) 285 385. U kunt ook reserveren via het contactformulier.

Prijslijst

Download de flyer Tarieven kinderfeestjes 2019 voor de kosten van een feestje in Sportcentrum De Koploper.

Discozwemfeest

Swingend van de glijbaan of chillen in het bubbelbad. Van september tot en met mei is er in De Koploper elke laatste vrijdag van de maand discozwemmen. Discozwemmen is goed te combineren met een te vieren verjaardag. Vooraf kan er gezellig gegeten worden in ons restaurant ‘De Inloper’. Ook is het mogelijk om daar later op de avond de verjaardagstaart aan te snijden en cadeaus uit te pakken. Uitnodigingskaarten zijn kosteloos beschikbaar.

Zwemfeest

Voor een verjaardag of een ander leuk feest is zwemmen altijd leuk. Roetsjen van de glijbaan, drijven in het snelstroombad en relaxen in het bubbelbad. In het piratenbad is het genieten van de waterkanonnen op de scheepswrakken en bij mooi weer kunt u buiten zitten. Een verjaardagslunch- of diner is te reserveren in ons restaurant ‘De Inloper’. Uiteraard kan een zwemfeest gecombineerd worden met andere sporten. Ook voor een zwemfeest zijn uitnodigingskaarten kosteloos beschikbaar.

Voetbalfeest

Met vriend(inn)en twee uur lang voetballen in De Koploper of in De Rietlanden; dat wordt super leuk. Van een voetbalquiz en paaltjesvoetbal tot penaltyseries en een échte wedstrijd… De kinderen gaan veel verschillende activiteiten doen. Uiteraard onder begeleiding van een ervaren instructeur. Uitnodigingskaarten zijn kosteloos beschikbaar. Lees meer over het Voetbalfeest in de flyer.

Nieuwe kinderfeestjes in 2019

In 2019 bieden we naast de bekende kinderfeestjes in Sportcentrum De Koploper ook een aantal nieuwe kinderfeestjes aan: Glow in the Dark klimmen en Zwemmen als een Zeemeermin. Meer informatie hierover volgt in het nieuwe jaar.