Feestjes

Is uw zoon of dochter binnenkort jarig? Vier zijn of haar feestje dan eens in Sportcentrum De Koploper. Onze feestjes zijn sportief en gezellig. Er is keuze uit zwemmen, discozwemmen, zwemmen als een zeemeermin, Glow in the Dark klimmen of voetballen. Het feestje is naar wens uit te breiden met een feestmaal, bestaande uit patat, snack naar keuze en drinken.

Reserveren

Wilt u een verjaardagsfeestje reserveren? Kom langs bij de Receptie of Klantenservice van Sportcentrum De Koploper of bel met (0320) 285 385. U kunt ook reserveren via het contactformulier.

Prijslijst

Download de Flyer tarieven voor de kosten van een feestje in Sportcentrum De Koploper.

Zwemmen als een zeemeermin/-man

Heb jij altijd al willen zwemmen als een zeemeermin of zeemeerman? Onder begeleiding van een instructeur nemen we jou en je vriendjes en vriendinnetjes mee in dit onderwateravontuur. Jullie krijgen met een echte zeemeerminnenstaart een uur lang les. Je leert echt zwemmen als een zeemeermin, we verfijnen jouw techniek en het is natuurlijk super leuk om te doen!
Om mee te kunnen doen moet je goed kunnen zwemmen. Daarom adviseren wij minimaal diploma A, maar diploma B is beter. Na het uur krijg je allemaal een certificaat en mogen de feestvierders nog lekker (zonder staarten) zwemmen in het recreatiebad. Uitnodigingskaarten zijn kosteloos beschikbaar.

Voorwaarden:

  • Minimaal 8 jaar en in bezit van minimaal A-diploma
  • Minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers
  • Er worden alleen zeemeerminstaarten van het Sportbedrijf gebruikt
  • Feestjes op basis van beschikbaarheid op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag

Glow in the dark klimmen

Lekker klimmen en klauteren in het donker? Voor een spannend Glow in the dark klimfeestje moet je bij Sportcentrum De Koploper zijn. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes ga je met ons mee op avontuur naar de top van de klimhal. We gaan het eerste uur even wennen aan het klimmen en in het tweede uur gaat het licht uit en zal alles fluorescerend oplichten. Dus trek een lekker opvallende outfit aan! Uitnodigingskaarten zijn kosteloos beschikbaar.

 Voorwaarden:

  • Minimaal 8 jaar
  • Minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers
  • Gebruik van zaalschoenen is verplicht
  • Feestjes zijn, op basis van beschikbaarheid van instructeurs, op iedere dag van de week mogelijk

Discozwemfeest

Swingend van de glijbaan of chillen in het bubbelbad onder het genot van de lekkerste muziek. Een paar keer per jaar is er in De Koploper discozwemmen. Discozwemmen is goed te combineren met een te vieren verjaardag. Vooraf kan er gezellig gegeten worden in restaurant De Inloper. Ook is het mogelijk om daar later op de avond de verjaardagstaart aan te snijden en cadeaus uit te pakken. Uitnodigingskaarten zijn kosteloos beschikbaar.

Zwemfeest

Voor een verjaardag of een ander leuk feest is zwemmen altijd leuk. Roetsjen van de glijbaan, drijven in het snelstroombad en relaxen in het bubbelbad. In het piratenbad is het genieten van de waterkanonnen op de scheepswrakken en bij mooi weer is tussen mei en september ook de buiten waterspeeltuin geopend. Een verjaardagslunch- of diner is te reserveren in restaurant De Inloper. Uiteraard kan een zwemfeest gecombineerd worden met andere sporten. Ook voor een zwemfeest zijn uitnodigingskaarten kosteloos beschikbaar.

Voetbalfeest

Met vriend(inn)en twee uur lang voetballen in De Koploper of in De Rietlanden; dat wordt super leuk! Test je voetbalkennis met de voetbalquiz, oefen je skills met paaltjesvoetbal, penaltyseries en een échte wedstrijd. De kinderen gaan veel verschillende activiteiten doen, uiteraard onder begeleiding van een ervaren instructeur. Uitnodigingskaarten zijn kosteloos beschikbaar.