Recreatief zwemmen

Zin in een spetterende dag? De Koploper in Lelystad heeft maar liefst vijf zwembaden: twee 25-meterbaden, een doelgroepenbad en twee recreatiebaden. Jonge kinderen vermaken zich urenlang in het Piratenbad met scheepswrakken, een vuurtoren en waterkanonnen. In het grote recreatiebad is een stroomversnelling en een spectaculaire glijbaan van bijna 50 meter met een black hole, speciale lichteffecten en een vrije val. Van mei tot oktober is de buiten waterspeeltuin geopend en kunt u samen met uw kind(eren) van de spectaculaire familieglijbaan roetsjen.

Openingstijden en tarieven

Een dag plezier met het hele gezin

De Koploper is 7 dagen per week en bijna 365 dagen per jaar geopend voor recreatief zwemmen. Niet alle baden zijn dagelijks open voor recreatief zwemmen. Voor alle openingstijden voor recreatief zwemmen kijkt u bij de openingstijden & tarieven van Sportcentrum De Koploper. Kinderen jonger dan 7 jaar of kinderen zonder zwemdiploma hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene. Per volwassene maximaal 2 kinderen zonder zwemdiploma of onder de 7 jaar. Koop hier uw e-ticket(s)

Recreatiebaden

De twee recreatiebaden zijn bij uitstek de plek om heerlijk te zwemmen met uw hele gezin. In het voorste recreatiebad maken een bubbelbad, een stroomversnelling, een glijbaan en het speciale babybadje een dag spetterplezier compleet. Vanuit dit bad is het mogelijk om bij restaurant De Inloper een drankje of wat lekkers te halen. Het achterste bad, het Piratenbad, is geheel in stijl en speciaal voor jonge kinderen. Extra glijbanen en interactief speelmateriaal zorgen ervoor dat uw kind kan spelen en spetteren! Vanuit dit bad loopt u bij mooi weer naar onze ligweide en de buiten waterspeeltuin.

Buiten waterspeeltuin

In de buiten waterspeeltuin vermaken kinderen zich de hele dag met de vele waterspeeltoestellen, interactieve sproeiers en de familieglijbaan van maar liefst 3 meter breed en 11,5 meter lang. De waterspeeltuin is geopend van mei tot en met september. De waterspeeltuin is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en uiteraard hun ouders.

Dagkaart of abonnement

Bij ons heeft u de mogelijkheid om een toegangskaart voor een dag te kopen. Komt u vaker? Dan is het misschien voordelig om een abonnement aan te schaffen. U heeft de keuze uit een 10- of 25-badenabonnement of een half- of jaarkaart.

Impressie recreatief zwemmen

Benieuwd hoe de zwembaden en de waterspeeltuin van Sportcentrum De Koploper eruit zien? Bekijk dan onze film over recreatief zwemmen.