Sport- en Cultuurweek

Maak kennis met het sport- en cultuuraanbod in Lelystad! Van zaterdag 21 tot en met zondag 29 september 2019 organiseren Sportbedrijf Lelystad en Kubus de eerste Sport- en Cultuurweek in Lelystad. Zaterdag 21 september trapten we de week af met een spectaculaire BMX-demonstratie. Hieronder zie je wat er nog allemaal te doen is deze week. Deelname is gratis, het dragen van sportkleding/zwemkleding is verplicht.

 

 

Programma – Doe de hele week mee

Tot en met zondag 29 september organiseren de diverse sport- en cultuuraanbieders nog heel veel gratis workshops. Je kunt gewoon binnenlopen en meedoen!

Programma vrijdag 27 september

ActiviteitTijdstipVerplicht aanvangstijdstip of vrije inloopVereniging AdresLeeftijd
Do-In Yoga13:15 - 14:45Verplicht aanvangstijdstip Lobke's 5 seizoenenKempenaar 01 34(Praktijk Beker)Volwassenen en Senioren
Synchroonzwemmen17:45 - 19:00Verplicht aanvangstijdstip Synchroonzwemmen de HoutribBadweg 21Jeugd (Zwemdiploma verplicht)
Theater19:00 - 21:00Verplicht aanvangstijdstip Flevolandse Theatervereniging JTLKamp 28 - 49Jeugd / Volwassenen / Senioren
Floorball*19:00 - 20:00 Verplicht aanvangstijdstip Floorball DevilsKofschip8-11
Zwemmen20:00 - 21:00 Verplicht aanvangstijdstip Batavia SwimBadweg 21Volwassenen / Senioren

* Schrijf je hier in

Afsluiting door Lelykracht op zondag 29 september

De Sport- en Cultuurweek wordt op zondag 29 september afgesloten met muziek, voetbal, vloggen, dans en meer op het Aron Winter Cruijff Court bij Atolplaza. Lelykracht organiseert deze toffe activiteiten van 13.00 tot 16.00 uur voor kinderen en jongeren van 6 tot en met 18 jaar. Deelname is gratis.

Wie organiseert de Sport- en Cultuurweek?

De Sport- en Cultuurweek wordt in 2019 voor het eerst gehouden in Lelystad. Sportbedrijf Lelystad en Kubus slaan de handen ineen om samen met sport- en cultuuraanbieders in Lelystad inspirerende activiteiten op te zetten. Het doel is om alle inwoners de gelegenheid te geven kennis te maken met sport en cultuur in de stad. Dit initiatief is afgeleid van de landelijke Nationale Sportweek van het NOC*NSF.

Deelname aan sport en cultuur is van groot belang. Sport en cultuur helpt mensen vitaler te worden, talenten te ontdekken en draagt bij aan een gezonde(re) leefstijl.

Samen sta je sterker: onze partner Kubus

Dit jaar organiseert het Sportbedrijf samen met Kubus de Sport- en Cultuurweek. Kubus verbindt zo veel mogelijk Lelystedelingen met kunst en cultuur; op school en in de vrije tijd, jong en oud, en mensen met een beperking. Daarnaast is Kubus theater, concertzaal, open podium en tentoonstellingsruimte in één. Interesse in het reguliere cursusaanbod van Kubus? Ga dan naar www.dekubuslelystad.nl.