Sport en bewegen in beeld - Sportbedrijf Lelystad

Waarom is sport en bewegen zo belangrijk?
Er zijn vele redenen om te gaan sporten. Om jou ervan te overtuigen het ook te gaan doen hebben wij diverse ambassadeurs ingeschakeld. Dit zijn professionals die vanuit hun vakgebied jou vertellen waarom sporten en bewegen zo ontzettend belangrijk is. Ook zij proberen jou zo te inspireren en te motiveren om heerlijk te bewegen tijdens de aankomende Nationale Sportweek.

Sport doet iets met je!
Sport bepaalt mede wie we zijn, wat we doen en met wie we tijd doorbrengen. Sport en bewegen betekent meedoen, ontmoeten, leren omgaan met winnen en verliezen. Sport is een totaalbeleving die iedereen weer anders ervaart. Daarom hebben we inwoners van Lelystad gevraagd om met ons te delen wat sport en bewegen met hen doet! Zo willen wij jou inspireren om in beweging te komen tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek 2021.

Sportaanbod in de Nationale Sportweek voor de scholieren
Jong geleerd is oud gedaan en daarom zijn er tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek veel activiteiten voor de basisschooljeugd. Om ze alvast een voorproefje te geven gingen wij op bezoek bij AV Spirit en Handbalvereniging Lelystad.

Doe jij ook mee? Schrijf je in voor gratis activiteiten op www.sportinlelystad.nl/nationalesportweek