Sportlocaties

Sportbedrijf Lelystad beheert en exploiteert diverse binnen- en buitensportaccommodaties in Lelystad. Hieronder treft u alle accommodaties aan. Heeft u vragen? Mail dan naar info@sportbedrijf.nl of vul ons contactformulier in. Download ook de Algemene Voorwaarden Sportbedrijf Lelystad voor meer informatie.

 • De Koploper

  Sportcentrum De Koploper is het multifunctionele sportcomplex in Lelystad. U kunt hier een dag zwemplezier beleven met het hele gezin of sportief in beweging zijn. Aquasporten, banenzwemmen, squashen, fitnessen of klimmen. Alles is mogelijk! Ook leren zwemmen, van jong tot oud, kan in De Koploper. Want in het waterrijke Nederland kun je niet vroeg genoeg beginnen met leren zwemmen.

  Koop hier uw e-tickets

  Inloggen Uw Sportbedrijf-account

  Nog geen account? Klik hier om u te registreren.
  Meer over De Koploper
 • Gymzalen

  Door heel Lelystad zijn gymzalen gevestigd. Deze gymzalen treft u voornamelijk aan in de nabijheid van scholen. De gymzalen zijn in eigendom van de gemeente.

  Verhuur van deze zalen vindt alleen plaats in overeenstemming met de gemeente. Download de Algemene Voorwaarden Sportbedrijf Lelystad voor meer informatie.

  Meer over Gymzalen
 • De Rietlanden

  Sportcomplex De Rietlanden is gevestigd bij Scholengemeenschap De Rietlanden in Lelystad. Het sportcomplex bestaat uit twee grote sporthallen, een turnzaal en buitenspeelvelden. Naast deze sportaccommodaties zijn er ook een tweetal vergaderruimtes en een voorziening voor buitenschoolse opvang.

  Meer over De Rietlanden
 • Buitensport

  Lelystad, sportstad voor iedereen! Naast moderne en veilige binnensportaccommodaties kent Lelystad ook diverse buitensportlocaties. De sportparken liggen door heel Lelystad verspreid. Voornamelijk sportverenigingen maken van de buitensportlocaties gebruik.

  Meer over Buitensport
 • Sportzalen

  In Lelystad zijn drie sportzalen gevestigd. Een sportzaal is in de meeste gevallen de helft van de grootte van een sporthal. Sportzaal ’t Kofschip, Horst en De Rietlanden beschikken over kunststofvloeren. De zalen hebben verschillende afmetingen (breedte, lengte en hoogte) en zijn geschikt voor diverse (sport)activiteiten. In sportzaal Horst en De Rietlanden is overdag huren, vanwege onderwijsgebruik, niet mogelijk. In de beide sportzalen is ruimte voor structurele of incidentele huur. Sportzaal ’t Kofschip kunt u helaas niet huren. Download de Algemene Voorwaarden Sportbedrijf Lelystad voor meer informatie.

  Meer over Sportzalen