De Rietlanden

Sportcomplex De Rietlanden is gevestigd bij Scholengemeenschap De Rietlanden in Lelystad. Het sportcomplex bestaat uit twee grote sporthallen, een turnzaal en buitenspeelvelden. Naast deze sportaccommodaties zijn er ook een tweetal vergaderruimtes en een voorziening voor buitenschoolse opvang.

Sportcomplex De Rietlanden heeft een totale oppervlakte van 2000 m². Er zijn 3 basketbalvelden, 4 volleybalvelden en een speelveld voor voet-, hand- en korfbal aanwezig. De vaste tribune in één van de sporthallen geeft plek aan circa 200 bezoekers en is op de eerste verdieping van het gebouw. Op de galerij zijn ongeveer 50 sta- en zitplaatsen. Daarnaast is het mogelijk om voor het publiek beneden de verrijdbare tribunes te gebruiken. Het complex is voorzien van een EHBO-ruimte en diverse kleedkamers met toiletten en douches. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving en het sportcomplex is rolstoelvriendelijk.

Sportcomplex De Rietlanden gebruiken voor sportactiviteiten?

De medewerkers van de klantenservice staan u graag te woord wat betreft alle gebruiksmogelijkheden en gebruiksvoorwaarden van onze sportaccommodatie. Bel naar (0320) 285 385. U kunt ook direct online een aanvraag voor reservering doen.