Terug

Stagiair Jorden: “Ik zou het wel leuk vinden, om nog dieper in het bedrijf te duiken”

Mijn naam is Jorden Kallenbach en ik loop stage op de afdeling Communicatie & Marketing. Ik ben 20 jaar en woon in Lelystad. In mijn tussenjaar heb ik de opleiding Sportmanagement gevolgd via de LOI en nu zit ik in mijn 3e jaar van de studie Commerciële economie*Sportmarketing. Deze studie volg ik aan de Hogeschool van Amsterdam.

Thuiswedstrijd
Ik wist van kleins af aan al dat ik in de sportwereld wilde werken. Sport is het echt helemaal voor mij en ik volg alles op televisie. Mijn passie ligt vooral in de vechtsporten en natuurlijk voetbal. Ik woon in Lelystad en heb gezwommen in De Koploper. Ik zocht een bedrijf dat bezig is met sport en niet al te ver van mijn woonplaats ligt. Sportbedrijf Lelystad bleek voor mij de perfecte match.

Diverse werkzaamheden
Ik doe een zogeheten meewerkstage. Dat houdt in dat ik mijn individuele opdracht heb, maar dat ik ook aan extra opdrachten werk vanuit het Sportbedrijf. Zo hou ik me nu bezig met de sociale media kanalen en heb ik ook voor de bureaustaander van 2021 gezorgd. Ik werk ook mee aan projecten zoals Watervrij en Scholierenplan en ik heb gezorgd voor de foto in de nieuwe personeelskantine. Zo zijn er verschillende taken die ik voor Sportbedrijf Lelystad uitvoer.

Goede eerste indruk
Tot nu toe heb ik het heel erg naar mijn zin bij het Sportbedrijf. Het is alleen enorm jammer dat ik deze stage grotendeels thuis moet doen. Voor een stagiaire maakt dat het wat lastiger, maar het team en de opdrachten vind ik hartstikke leuk! Ik hou mijn opties altijd open voor de toekomst. Ik vind Sportbedrijf Lelystad een enorm leuk en gezellig bedrijf. Wie weet doe ik mijn eindstage volgend jaar ook wel hier! Ik zou het wel leuk vinden, om nog dieper in het bedrijf te duiken.

Stagiair Jorden

Alle sporten in Lelystad

Nieuws

26 - 05 - 2023

Kom jij ook Tweede Pinksterdag naar het prins- en prinsessenfeest in zwembad De Koploper?

Op Tweede Pinksterdag 29 mei, organiseert zwembad De Koploper in het Piratenbad een prins- en prinsessenfeest met allerlei activiteiten voor…

Lees meer
Vacature 26 - 05 - 2023

Vacature toezichthouder(s)

Werken bij het leukste zwembad van Flevoland? Sta jij graag langs de badrand en wil jij onze gasten een dag…

Lees meer
25 - 05 - 2023

Sportbedrijf Lelystad helpt deelnemers ‘Bewegen Werkt’ bij het vinden van sport- en beweegaanbieder

Onlangs is het beweegprogramma ‘Bewegen Werkt’ afgesloten. Het programma werd aangeboden door ‘Bewegen Werkt’ in samenwerking met Werkbedrijf Lelystad. De…

Lees meer
19 - 05 - 2023

De buiten Waterspeeltuin is weer geopend!

Sinds 1 mei kan er ook weer buiten gezwommen worden Met het lekkere weer op komst, is daarmee ook het…

Lees meer
12 - 05 - 2023

Laat je stem horen: we bouwen niet alleen een stad, maar een samenleving

De Maatschappelijke Agenda is er: een sociaal plan waarin staat hoe we samen van Lelystad een stad maken waar iedereen…

Lees meer
17 - 04 - 2023

Vacature medewerker Klantenservice & Receptie

Kun jij meer dan vijf dingen tegelijkertijd? Kun jij je vrij bewegen tussen telefoon, e-mail en verschillende klantprogramma’s? Zie jij…

Lees meer
Vacature 12 - 04 - 2023

Vacature groepslesdocent (aquasport & zwemles)

Ben jij energiek? Sta jij graag voor een groep? Niet bang om nat te worden? En breng jij iedereen in…

Lees meer
11 - 04 - 2023

Openingstijden en sportweek tijdens de meivakantie

De meivakantie van maandag 24 april tot en met zondag 7 mei staat volledig in het teken van sport. Dit…

Lees meer
06 - 04 - 2023

Vacature Sportkaderleden

Ben jij een echte spring in het veld? Maak jij iedereen enthousiast tijdens een beweegles? Kun jij goed zelfstandig werken,…

Lees meer
06 - 04 - 2023

Eerste BedrijvenMudRun in Lelystad, inschrijving gestart

Lelystad krijgt voor het eerst een BedrijvenMudRun. Het evenement is op zaterdag 2 september in het Belevenissenbos. Sportbedrijf Lelystad en…

Lees meer