Terug

Stagiair Jorden: “Ik zou het wel leuk vinden, om nog dieper in het bedrijf te duiken”

Mijn naam is Jorden Kallenbach en ik loop stage op de afdeling Communicatie & Marketing. Ik ben 20 jaar en woon in Lelystad. In mijn tussenjaar heb ik de opleiding Sportmanagement gevolgd via de LOI en nu zit ik in mijn 3e jaar van de studie Commerciële economie*Sportmarketing. Deze studie volg ik aan de Hogeschool van Amsterdam.

Thuiswedstrijd 

Ik wist van kleins af aan al dat ik in de sportwereld wilde werken. Sport is het echt helemaal voor mij en ik volg alles op televisie. Mijn passie ligt vooral in de vechtsporten en natuurlijk voetbal. Ik woon in Lelystad en heb gezwommen in De Koploper. Ik zocht een bedrijf dat bezig is met sport en niet al te ver van mijn woonplaats ligt. Sportbedrijf Lelystad bleek voor mij de perfecte match.

Diverse werkzaamheden

Ik doe een zogeheten meewerkstage. Dat houdt in dat ik mijn individuele opdracht heb, maar dat ik ook aan extra opdrachten werk vanuit het Sportbedrijf. Zo hou ik me nu bezig met de sociale media kanalen en heb ik ook voor de bureaustaander van 2021 gezorgd. Ik werk ook mee aan projecten zoals Watervrij en Scholierenplan en ik heb gezorgd voor de foto in de nieuwe personeelskantine. Zo zijn er verschillende taken die ik voor Sportbedrijf Lelystad uitvoer.

Goede eerste indruk 

Tot nu toe heb ik het heel erg naar mijn zin bij het Sportbedrijf. Het is alleen enorm jammer dat ik deze stage grotendeels thuis moet doen. Voor een stagiaire maakt dat het wat lastiger, maar het team en de opdrachten vind ik hartstikke leuk! Ik hou mijn opties altijd open voor de toekomst. Ik vind Sportbedrijf Lelystad een enorm leuk en gezellig bedrijf. Wie weet doe ik mijn eindstage volgend jaar ook wel hier! Ik zou het wel leuk vinden, om nog dieper in het bedrijf te duiken.

Stagiair Jorden

Alle sporten in Lelystad

Nieuws

24 - 01 - 2021

Dankzij ZonMw doorontwikkeling en uitbreiding van Sociaal Vitaal

Sportbedrijf Lelystad en partners kunnen door de financiering van ZonMw, dankzij Stichting Lelystad Vitaal, starten met de uitbreiding en doorontwikkeling…

Lees meer
13 - 01 - 2021

Zwembad De Koploper gesloten tot en met dinsdag 9 februari

Laatst bijgewerkt: woensdag 13 januari Persconferentie dinsdag 12 januari Op dinsdag 12 januari 2021 heeft minister-president Mark Rutte de lockdown…

Lees meer
Staand vergaderen 12 - 01 - 2021

Sportbedrijf Lelystad daagt werkend Lelystad uit om gezond stil te zitten

Een van de goede voornemens van Sportbedrijf Lelystad is het uitdagen van haar werknemers en werkend Lelystad om deel te…

Lees meer
Scholierensport 23 - 12 - 2020

Scholierensport 2021 brengt kinderen weer terug in beweging

Scholierensport is al ruim 20 jaar hét sportkennismakingsprogramma voor leerlingen van het basis-, voortgezet- en speciaal onderwijs in Lelystad. Het…

Lees meer
Stagiair Jorden 21 - 12 - 2020

Stagiair Jorden: “Ik zou het wel leuk vinden, om nog dieper in het bedrijf te duiken”

Mijn naam is Jorden Kallenbach en ik loop stage op de afdeling Communicatie & Marketing. Ik ben 20 jaar en…

Lees meer
Game Reality 16 - 12 - 2020

Help ons met het ontwikkelen van een Game Reality

Sportbedrijf Lelystad onderzoekt de mogelijkheden voor een Game Reality (gamen door middel van lichamelijke bewegingen). Hiervoor kunnen wij jouw hulp…

Lees meer
15 - 12 - 2020

Binnensportaccommodaties gesloten tijdens de strenge lockdown

Laatst bijgewerkt: woensdag 13 januari 2021 Op maandag 14 december 2020 heeft minister-president Mark Rutte de lockdown voor Nederland aangekondigd….

Lees meer
Ommetje lopen 08 - 12 - 2020

Sportbedrijf Lelystad moedigt inwoners aan om via app te gaan wandelen

Sportbedrijf Lelystad laat inwoners in beweging komen met de app ‘Ommetje lopen’. Met deze gratis app willen we senioren, thuiswerkers…

Lees meer
Start met hardlopen 04 - 12 - 2020

Start met Hardlopen maakt herstart

Sportbedrijf Lelystad en RAF Sport Lelystad starten vanaf zaterdag 2 januari 2021 een nieuwe hardloopgroep voor beginners. Tijdens deze tweede…

Lees meer
Samenwerking met Luisterlijn 01 - 12 - 2020

Sportbedrijf Lelystad verbindt zich met de Luisterlijn

Sportbedrijf Lelystad zoekt continu naar nieuwe samenwerkingen en verbindingen om de dienstverlening voor de inwoners van Lelystad te verbeteren en…

Lees meer