Terug

Stagiair Toine: “Elke dag is een nieuwe dag met nieuwe ervaringen die je meeneemt in het vervolg van je loopbaan”

Ik ben Toine Mulder, 20 jaar, ik woon in Kampen en volg de opleiding Landstede Sport en Bewegen in Zwolle. Ik voetbal bij DOS Kampen en mijn hobby’s zijn uitgaan en gamen met vrienden. Ik woon bij mijn ouders en heb een jongere broer van 16 jaar. Ik loop stage op de afdeling Sport, Bewegen & Vitaliteit

Hoe en wanneer ben je terechtgekomen bij het Sportbedrijf?
Ik ben bij het Sportbedrijf terechtgekomen via mijn klasgenoot Iris Kok die daar ook stageloopt. Ze gaf me eind vorig schooljaar de tip om te gaan ‘solliciteren’ voor een stageplek bij het Sportbedrijf.

Wat doe je zoal tijdens je stage bij de afdeling Sport, Bewegen & Vitaliteit?
Mijn werkzaamheden zijn erg verschillend.
In de praktijk geef ik les aan peuters, kleuters, jonge jeugd en aan een ROC taalklas. Bij het Sportbedrijf werk je met verschillende doelgroepen waardoor je steeds weer nieuwe ervaringen en ideeën opdoet.
Op kantoor ben ik veel bezig met de voorbereidingen van lessen en evenementen. Ook kan ik werken aan mijn praktijkexamens voor het afronden van mij opleiding.

Wanneer denk je je stage af te kunnen ronden en wat moet je daar nog voor doen?
Ik had gehoopt alles aan het einde van het schooljaar af te ronden, maar door het coronavirus zal dat wel iets langer gaan duren. Ik ben nu thuis bezig met het voorbereiden van mijn examens en schoolopdrachten en wacht op informatie van school over hoe alles zo snel en goed mogelijk afgerond kan worden.

Hoe ervaar jij je stage binnen het Sportbedrijf, met name binnen de afdeling Sport, Bewegen & vitaliteit?
Ik vind het stagelopen bij het Sportbedrijf erg leuk. Elke dag is een nieuwe dag met nieuwe ervaringen die je meeneemt in het vervolg van je loopbaan. De band met mijn collega’s op de afdeling is erg goed en als er iets is kan ik altijd bij ze terecht. We werken veel samen en ik denk dat dat erg belangrijk is binnen zo’n groot bedrijf als het Sportbedrijf.

Ook interesse om bij ons stage te lopen? Bezoek dan onze pagina over stagelopen bij Sportbedrijf Lelystad.  

Toine Mulder

Alle sporten in Lelystad

Nieuws

26 - 05 - 2023

Kom jij ook Tweede Pinksterdag naar het prins- en prinsessenfeest in zwembad De Koploper?

Op Tweede Pinksterdag 29 mei, organiseert zwembad De Koploper in het Piratenbad een prins- en prinsessenfeest met allerlei activiteiten voor…

Lees meer
Vacature 26 - 05 - 2023

Vacature toezichthouder(s)

Werken bij het leukste zwembad van Flevoland? Sta jij graag langs de badrand en wil jij onze gasten een dag…

Lees meer
25 - 05 - 2023

Sportbedrijf Lelystad helpt deelnemers ‘Bewegen Werkt’ bij het vinden van sport- en beweegaanbieder

Onlangs is het beweegprogramma ‘Bewegen Werkt’ afgesloten. Het programma werd aangeboden door ‘Bewegen Werkt’ in samenwerking met Werkbedrijf Lelystad. De…

Lees meer
19 - 05 - 2023

De buiten Waterspeeltuin is weer geopend!

Sinds 1 mei kan er ook weer buiten gezwommen worden Met het lekkere weer op komst, is daarmee ook het…

Lees meer
12 - 05 - 2023

Laat je stem horen: we bouwen niet alleen een stad, maar een samenleving

De Maatschappelijke Agenda is er: een sociaal plan waarin staat hoe we samen van Lelystad een stad maken waar iedereen…

Lees meer
17 - 04 - 2023

Vacature medewerker Klantenservice & Receptie

Kun jij meer dan vijf dingen tegelijkertijd? Kun jij je vrij bewegen tussen telefoon, e-mail en verschillende klantprogramma’s? Zie jij…

Lees meer
Vacature 12 - 04 - 2023

Vacature groepslesdocent (aquasport & zwemles)

Ben jij energiek? Sta jij graag voor een groep? Niet bang om nat te worden? En breng jij iedereen in…

Lees meer
11 - 04 - 2023

Openingstijden en sportweek tijdens de meivakantie

De meivakantie van maandag 24 april tot en met zondag 7 mei staat volledig in het teken van sport. Dit…

Lees meer
06 - 04 - 2023

Vacature Sportkaderleden

Ben jij een echte spring in het veld? Maak jij iedereen enthousiast tijdens een beweegles? Kun jij goed zelfstandig werken,…

Lees meer
06 - 04 - 2023

Eerste BedrijvenMudRun in Lelystad, inschrijving gestart

Lelystad krijgt voor het eerst een BedrijvenMudRun. Het evenement is op zaterdag 2 september in het Belevenissenbos. Sportbedrijf Lelystad en…

Lees meer