Terug

Stagiaire Amber: “Ik ben met open armen ontvangen en er heerst een fijne sfeer”

Mijn naam is Amber Hildebrand en ik ben 19 jaar. Ik ben geboren in Hilversum en woon hier nu nog steeds. Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Sportkunde aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. Naast mijn studie ben ik actief als bestuurslid vrijwilligerszaken bij mijn voetbalvereniging. De sporten die ik zelf beoefen zijn voetbal en paardrijden en in de winter ski en snowboard ik graag. Ik werk bij Sportivun als begeleidster van sportkampen en af en toe bij Huski als skileraar op groepsreizen naar Oostenrijk.

Afstudeerstage
Via Tamar ben ik bij het Sportbedrijf terechtgekomen. Ik was op zoek naar een afstudeerstage en Tamar raadde mij aan om bij het Sportbedrijf te solliciteren. Zij werkte hier al en zou ook haar afstudeerstage hier gaan doen. Binnen het Sportbedrijf ga ik op de afdeling exploitatie aan de slag met het opstellen van een sport- en beweegprogramma voor een nieuwe Game Reality. Dat is gamen door middel van lichamelijke bewegingen. Daarnaast ontwikkel ik samen met twee mede-stagiaires nieuwe concepten voor themadagen in het zwembad en kinderfeestjes.

Fijne eerste indruk
Tot nu toe ervaar ik mijn stage bij het Sportbedrijf zeer positief. Ik ben met open armen ontvangen en er heerst een fijne sfeer. Ik vind het jammer dat iedereen nu moet thuiswerken omdat je hierdoor minder snel nieuwe mensen tegen het lijf loopt om even kennis te maken. Ondanks dat wordt er wel gezorgd dat er genoeg contact is en staan mensen er ook open voor om via Teams te overleggen onder het genot van een kopje koffie.

Kant en klaar product
De komende periode ga ik nog hard aan de slag met mijn onderzoek. Ik hoop dan in mei een eindproduct af te leveren dat van toegevoegde waarde is voor het Sportbedrijf en waar ook echt iets mee gedaan kan worden.

Stagiaire Amber

Alle sporten in Lelystad

Nieuws

26 - 05 - 2023

Kom jij ook Tweede Pinksterdag naar het prins- en prinsessenfeest in zwembad De Koploper?

Op Tweede Pinksterdag 29 mei, organiseert zwembad De Koploper in het Piratenbad een prins- en prinsessenfeest met allerlei activiteiten voor…

Lees meer
Vacature 26 - 05 - 2023

Vacature toezichthouder(s)

Werken bij het leukste zwembad van Flevoland? Sta jij graag langs de badrand en wil jij onze gasten een dag…

Lees meer
25 - 05 - 2023

Sportbedrijf Lelystad helpt deelnemers ‘Bewegen Werkt’ bij het vinden van sport- en beweegaanbieder

Onlangs is het beweegprogramma ‘Bewegen Werkt’ afgesloten. Het programma werd aangeboden door ‘Bewegen Werkt’ in samenwerking met Werkbedrijf Lelystad. De…

Lees meer
19 - 05 - 2023

De buiten Waterspeeltuin is weer geopend!

Sinds 1 mei kan er ook weer buiten gezwommen worden Met het lekkere weer op komst, is daarmee ook het…

Lees meer
12 - 05 - 2023

Laat je stem horen: we bouwen niet alleen een stad, maar een samenleving

De Maatschappelijke Agenda is er: een sociaal plan waarin staat hoe we samen van Lelystad een stad maken waar iedereen…

Lees meer
17 - 04 - 2023

Vacature medewerker Klantenservice & Receptie

Kun jij meer dan vijf dingen tegelijkertijd? Kun jij je vrij bewegen tussen telefoon, e-mail en verschillende klantprogramma’s? Zie jij…

Lees meer
Vacature 12 - 04 - 2023

Vacature groepslesdocent (aquasport & zwemles)

Ben jij energiek? Sta jij graag voor een groep? Niet bang om nat te worden? En breng jij iedereen in…

Lees meer
11 - 04 - 2023

Openingstijden en sportweek tijdens de meivakantie

De meivakantie van maandag 24 april tot en met zondag 7 mei staat volledig in het teken van sport. Dit…

Lees meer
06 - 04 - 2023

Vacature Sportkaderleden

Ben jij een echte spring in het veld? Maak jij iedereen enthousiast tijdens een beweegles? Kun jij goed zelfstandig werken,…

Lees meer
06 - 04 - 2023

Eerste BedrijvenMudRun in Lelystad, inschrijving gestart

Lelystad krijgt voor het eerst een BedrijvenMudRun. Het evenement is op zaterdag 2 september in het Belevenissenbos. Sportbedrijf Lelystad en…

Lees meer