Summer's Cool

Deze zomer doet iedereen mee in Lelystad!

Sportbedrijf Lelystad vindt het belangrijk dat iedere inwoner vitaal is, plezier heeft en zich kan ontwikkelen. Deze zomer is een zomer als nooit tevoren. Bijna iedereen blijft thuis of in eigen land. Veel reisplannen zijn door het coronavirus in het water gevallen. Als we dan toch thuis blijven, willen wij er een feestje van maken. Wel een gezond feestje,  met leuke, sportieve, culturele en creatieve activiteiten. Daarom organiseren wij deze zomer ‘Iedereen Doet Mee’ in Lelystad. Dat project bestaat uit zomeractiviteiten en ‘Summers’ Cool’. Wij bieden samen met partners uit de sport, cultuur, recreatie, het onderwijs en andere sectoren een interessant, educatief en gezond programma aan.

Summer’s Cool 
Summers’ Cool is voor kinderen van 7 t/m 12 jaar die niet op vakantie kunnen vanwege tekort aan financiële middelen. We bieden tijdens Summer ’s Cool leerzame, sportieve en culturele activiteiten aan.

Logo VSB fonds

Samenwerking 
Deze twee projecten zijn mogelijk gemaakt in samenwerking met gemeente Lelystad, VSBfonds, Stichting Lelystad Vitaal, Kubus, FlevoMeer bibliotheek, Welzijn Lelystad, AH Voorhof, het Jeugdsportfonds, de Groene Sluis Fonds en Batavia Haven. De vier weken Summer ’s Cool zitten al vol, maar er is nog genoeg te doen en te beleven bij de andere activiteiten van Iedereen Doet Mee.

Vragen
Voor vragen over Summer ’s Cool kun je terecht bij buurtsportcoach Sofiane Ben Saad: s.bensaad@sportbedrijf.nl of 06 13 92 07 42.

Voor meer informatie en vragen over de andere zomeractiviteiten van Iedereen Doet Mee neem je contact op met buurtsportcoach Timo Hoenderboom:  t.hoenderboom@sportbedrijf.nl of 06 13 51 59 36.