Summer's Cool

Summer’s Cool

De afdeling Sport & Bewegen van Sportbedrijf Lelystad organiseert in samenwerking met haar partners Kubus en FlevoMeer Bibliotheek elk jaar Summer’s Cool. Summer’s Cool is een leuk en avontuurlijk 5-daagsprogramma voor jongens en meiden die vanwege de financiële situatie thuis niet op vakantie kunnen gaan. Onder deskundige begeleiding van de verschillende organisaties maken de jongens en meiden kennis met sportieve, culturele en educatieve activiteiten.

Summer’s Cool wordt al ruim 10 jaar georganiseerd en de deelnemers zijn elk jaar weer erg enthousiast na een week vol activiteiten, nieuwe dingen leren en nieuwe vriendschappen opdoen. Dat wat zij geleerd hebben, kunnen zij in hun schooltijd en verdere leven blijven toepassen, wat hun zelfvertrouwen en hun kansen vergroot.

Wanneer
Het activiteitenprogramma wordt dit jaar georganiseerd voor kinderen van 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. De indeling qua data is als volgt:

• 7 t/m 9 jaar – 20 t/m 24 juli 2020;
• 10 t/m 12 jaar – 27 t/m 31 juli 2020;
• 10 t/m 12 jaar – 3 augustus t/m 7 augustus 2020;
• 10 t/m 12 jaar – 10 augustus t/m 14 augustus 2020.

Activiteiten
Voor iedere doelgroep bestaat de programmering uit sportieve, culturele en educatieve activiteiten die aansluiten bij de verschillende leeftijden. Dit jaar staan deze onderstaande activiteiten onder meer op het programma:

  • een bezoek aan een sportvereniging
  • creatieve workshops bij URBN Village
  • lego-workshop bij de FlevoMeer Bibliotheek
  • handboogschieten

Dagindeling
We verzamelen elke dag om 09.30 uur bij MFA Atolplaza. Vanuit daar gaan de begeleiders met de deelnemers naar de verschillende activiteiten. We sluiten de dag of om 16.00 uur. De kosten bedragen € 5,- per deelnemer per week.

Hoe kun je meedoen?
Om mee te doen aan Summer’s Cool, dien je je vooraf aan te melden. Je kunt je hier inschrijven.

Vragen?
Neem contact op met Sofiane Ben Saad via e-mail s.bensaad@sportbedrijf.nl of telefoonnummer 06 13 92 07 42.