Summer's Cool

Summer’s Cool

Sportbedrijf Lelystad vindt het belangrijk dat iedere inwoner vitaal is, plezier heeft en zich kan ontwikkelen. Dat geldt dus ook bijvoorbeeld voor kinderen die vanwege een tekort aan financiële middelen niet op vakantie kunnen gaan. Voor deze groep organiseren wij elk jaar Summer’s cool. Tijdens deze vakantieweken voor kinderen van 7 t/m 12 jaar zijn er educatieve, sportieve en creatieve activiteiten.

Summer’s Cool 2020 

Dit jaar was Summer’s Cool van maandag 20 juli t/m vrijdag 14 augustus en maakte het onderdeel uit van Iedereen Doet Mee. Met 77 kinderen zat Summer’s Cool helemaal vol. De deelnemers gingen naar de zeekadetten, kregen een workshop upcyclen en deden aan voetbal, atletiek en handboogschieten. We hebben ons tijdens deze corona-editie gericht op gezonde voeding en een gezonde leefstijl. De Lelystadse wethouder Madelon van Noort sloot op vrijdag 14 augustus Summer’s Cool 2020 af.   Bekijk het item van Omroep Flevoland om een nog beter beeld te krijgen van hoe Summer’s Cool er dit jaar uit zag.

Logo VSB fonds

Samenwerking 
Summer’s Cool is mogelijk gemaakt in samenwerking met gemeente Lelystad, VSBfonds, Stichting Lelystad Vitaal, Kubus, FlevoMeer bibliotheek, Welzijn Lelystad, AH Voorhof, het Jeugdsportfonds, de Groene Sluis Fonds en Batavia Haven.

Projectleider: Sofiane Ben Saad: s.bensaad@sportbedrijf.nl of 06 13 92 07 42.

 

 

Resultaten 

Summer’s Cool 2020 had door het coronavirus te maken met de nodige beperkingen. Desondanks kijken we met een zeer goed gevoel terug op de editie van dit jaar. Hier vind je een overzicht van de belangrijkste conclusies.