Terug

Vacature sportkaderleden

Ben jij een echte spring in het veld? Maak jij iedereen enthousiast tijdens een beweegles? Kun jij goed zelfstandig werken, maar ook samen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de afdeling Sport, Bewegen & Vitaliteit zijn wij op zoek naar enthousiaste, flexibele en energieke sportkaderleden (minimaal 18 uur per week). 

Wat ga jij doen?
Als sportkaderlid verzorg en begeleid jij activiteiten voor de doelgroep senioren (55+ jaar), activiteiten binnen het domein speciale doelgroepen en verzorg jij naschoolse sportlessen.Je schakelt als de beste tussen deze verschillende belevingswerelden en schat de sport- en beweegwensen en behoeften van jouw deelnemers perfect in.

Wat vinden wij belangrijk?
Om als sportkaderlid aan de slag te gaan, is het belangrijk dat jij een afgeronde sportopleiding hebt én ervaren bent in het voorbereiden en geven van sport- en spelactiviteiten. Verder ben je stimulerend, flexibel, zelfstandig en creatief.

Wat krijg je bij ons?
Naast veel beweging tijdens je werk kun je ook gratis sporten (fitness, squashen en zwemmen). Je komt in dienst via het uitzendbureau HSU.  Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring verdien je een bedrag tussen de € 11,74 en € 17,50 bruto per uur.

Ben jij op zoek naar ons?
Heb jij interesse in deze sportieve baan? Herken jij jezelf in wat wij belangrijk vinden? Dan maken wij graag kennis met jou. Stuur jouw motivatie en cv naar Kim van Dijk, coördinator Sportactiviteiten & Stages, via e-mail k.vandijk@sportbedrijf.nl. Heb je vragen? Mail dan ook naar haar via hetzelfde e-mail adres.

Een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Over Sportbedrijf Lelystad
Sportbedrijf Lelystad stimuleert de inwoners van Lelystad om in beweging te komen en te blijven. Voor het Sportbedrijf is het startpunt moderne, veilige en belevenisvolle sportvoorzieningen beheren en aantrekkelijke, verantwoorde (sportieve) activiteiten aanbieden die matchen bij de behoeften van de inwoners van Lelystad. Het Sportbedrijf is Koploper in sport, bewegen en vitaliteit en is eigenaar van de meeste sportaccommodaties in Lelystad.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

vacature sportkaderleden

Alle sporten in Lelystad

Nieuws

Elkse Warners 28 - 11 - 2022

‘Sporten kun je een leven lang doen, op welk niveau dan ook’

Geboren en getogen in Lelystad is Elske al zolang ze zich kan herinneren betrokken bij de sport. Als kind al…

Lees meer
Sportspullenbank 16 - 11 - 2022

Sportspullenbank verhuist naar De Koploper

De Sportspullenbank verhuist in december naar Sportcentrum de Koploper (Badweg 21). De bank is in een jaar tijd enorm gegroeid,…

Lees meer
5000 stappen.nl 14 - 11 - 2022

‘Tijdens een wandeling worden de mooiste gesprekken gevoerd’

Sinds begin 2016 is 5000stappen.nl een begrip voor wandelaars in Almere en Lelystad. Met inmiddels 15 verschillende wandelgroepen worden er…

Lees meer
Buiten Bewegen 03 - 11 - 2022

Georganiseerd sporten in de natuur door ‘Buiten Bewegen’

Sportbedrijf Lelystad en meerdere sportclubs starten begin november met ‘Buiten Bewegen’. Inwoners vanaf 12 jaar kunnen nieuwe mensen ontmoeten met…

Lees meer
Sociaal Vitaal 25 - 10 - 2022

Sociaal Vitaal maakt ruim 60 ouderen sterker en minder eenzaam

Sportbedrijf Lelystad en partners hebben het beweegprogramma Sociaal Vitaal in buurtcentrum De Waterbever succesvol afgerond. Ruim 60 kwetsbare ouderen uit…

Lees meer
Vacature 18 - 10 - 2022

Vacature allround horecamedewerker

Sportcentrum De Koploper heeft elke dag meer dan 1.200 unieke gasten en iedere gast heeft een eigen sport- of beweegverhaal….

Lees meer
FitStap 12 - 10 - 2022

Wandelprogramma FitStap gaat verder in de Jol

Minder actieve inwoners van 35 jaar en ouder kunnen vanaf woensdag 2 november weer deelnemen aan FitStap. Tijdens dit wandelprogramma…

Lees meer
Summer's Cool 05 - 10 - 2022

Summer’s Cool bewijst ook dit jaar zijn waarde

Summer’s Cool heeft dit jaar eens te meer maar weer bewezen dat het een belangrijk evenement is in onze stad….

Lees meer
Recreatief zwemmen 29 - 09 - 2022

Dit is er in de herfstvakantie in het zwembad te doen

Tijdens de herfstvakantie van maandag 17 tot en met zondag 23 oktober organiseren wij onderstaande spetterende en tevens gratis activiteiten….

Lees meer
Online routeplatform 29 - 09 - 2022

Nieuwe routes beschikbaar op het online routeplatform

Het online routeplatform is opnieuw uitgebreid. Er zijn 15 nieuwe routes beschikbaar voor onze inwoners. Het  routeplatform bevat inmiddels al meer dan…

Lees meer