Terug

Vitaliteit op het Werk

Investeren in gezondheid loont. Hoe fitter en gelukkiger jouw medewerkers, hoe beter jouw bedrijf loopt. Maar hoe pak je dit aan? We nodigen alle Lelystadse ondernemers uit om dit te ontdekken tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek 2021. Op donderdag 23 september 2021 organiseren Sportbedrijf Lelystad en Bedrijfskring Lelystad de inspiratiesessie Vitaliteit op het Werk.

Laat je inspireren tijdens de Nationale Sportweek

Lelystad is van vrijdag 17 tot en met zondag 26 september 2021 het decor van sport en bewegen. Onze stad is dit jaar één van de vijf host-cities van de NOC*NSF Nationale Sportweek. Een mooie kans om jouw medewerkers in beweging te krijgen en om inspiratie op te doen over gezondheid en vitaliteit op het werk.

Programma inspiratiesessie Vitaliteit op het Werk

Het programma voor donderdag 23 september ziet er als volgt uit:

15.30 uur   Inloop
15.45 uur   Welkomstwoord BKL en Sportbedrijf Lelystad
16.00 uur   Inspiratiesessie door Tim Jenniskens, sportambassadeur NOC*NSF en voormalig Olympisch hockeyer
17.00 uur   Mooie voorbeelden uit de praktijk; de Hersenstichting, mth (accountants/adviseurs) en iClicks
17.30 uur   Netwerkborrel en vragenronde aan Tim Jenniskens
19.00 uur   Sluiting

Over Tim Jenniskens
Als Olympische medaillewinnaar, oprichter van de bijzondere stichting Sport Helpt en het succesvolle bedrijf Fanbased is Tim Jenniskens een echte verbinder van personen, teams en organisaties. Door zijn enorme positieve energie heeft hij tijdens zijn topsportcarrière nooit stilgezeten, maar zich ook op maatschappelijk gebied snel ontwikkeld. Tim neemt je mee in zijn ervaringen en kennis over het bouwen van ‘winning teams’ vanuit vertrouwen, leiding geven en coachen van generatie Y, vitaliteit op de werkvloer, en wat ‘feedback’ nu echt voor impact heeft op individuen en teams.

Tim Jenniskens bereikte zijn hoogtepunt in zijn hockeycarrière tijdens de Olympische Spelen in 2012, waar hij een zilveren medaille won. Na de Olympische Spelen richtte Tim samen met Rogier Hofman de succesvolle stichting Sport Helpt op. Sport Helpt organiseert droomontmoetingen voor ernstig zieke kinderen in het ziekenhuis met een topsporter van zijn/haar favoriete sport. In 2014 is Tim het bedrijf Fanbased gestart. Fanbased versnelt persoonlijke groei en teamontwikkeling binnen het bedrijfsleven en de topsport. De programma’s zijn ontwikkeld vanuit de topsport en Defensie achtergrond van de Fanbased coaches, in combinatie met kennis uit de psychologie en wetenschap. In de programma’s wordt groei gestimuleerd door actief aan de slag te gaan en écht te ervaren.

Schrijf je in!
Gezonde werknemers zijn goud waard! Schrijf je in voor deze gratis inspiratiesessie. Dit kan tot en met zondag 19 september 2021 via de website van onze partner, Bedrijfskring Lelystad: inschrijven inspiratiesessie Vitaliteit op het werk.

De inspiratiesessie Vitaliteit op het Werk wordt mede mogelijk gemaakt door BTV, My Smoothie Fiets, Flevosap, Delifrance en Man met de Baard. 

Vragen?

Neem dan contact op met Angelina Schleper, accountmanager, per e-mail a.schleper@sportbedrijf.nl of bel naar 06 12 89 62 93.

Locatie

Sportcentrum De Koploper 
Badweg 21
8223 PA Lelystad

Inschrijven

Via de website van BKL
Online inschrijven

Zwembad De Koploper 20 - 09 - 2021

Nederland, dus ook zwembad De Koploper, verder open

Tijdens de persconferentie van dinsdag 14 september 2021 is bekendgemaakt dat we vanaf zaterdag 25 september 2021 zonder de verplichte…

Lees meer
17 - 09 - 2021

Nationale Sportweek van start met ontsteken Lelystadse vuur

Het ‘Lelystadse vuur’ brandt en de NOC*NSF Nationale Sportweek is van start! Onder toeziend oog van de wethouder Sport Jack…

Lees meer
Frans Roose 14 - 09 - 2021

Alle fiets- en wandelroutes op één online platform

Waar kun je beter sporten en bewegen dan in de frisse buitenlucht? Op de fiets, de mountainbike of wandelend door…

Lees meer
Lennart Hess 14 - 09 - 2021

Bewoners en personeel verpleeghuizen met plezier in beweging

  “Bewegen hoort een belangrijk onderdeel van je leven te zijn, zeker als je ouder wordt”, stelt fysiotherapeut Lennart Hess…

Lees meer