De buiten waterspeeltuin

Beleef samen een spetterende dag in de buiten waterspeeltuin van zwembad De Koploper! In de waterspeeltuin vermaken kinderen zich urenlang met de vele waterspeeltoestellen, sproeiers en glijbanen. De waterspeeltuin is erg leuk voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar én hun ouders. Want de familieglijbaan is niet voor niets 3 meter breed. Deze is bedoeld om gezellig met z’n tweeën of drieën tegelijk vanaf te glijden.

Een hele dag waterpret
De buiten waterspeeltuin heeft een kinderbad, sproeiers, glijbanen en een activiteitentoren met op elke hoek een uniek waterspeeltoestel. Zo is er een kantelemmer die het water langs allerlei gootjes, watertafels en andere speelelementen voert. Bekijk hieronder de video.

Als u een kaartje recreatief zwemmen koopt heeft u ook meteen toegang tot de buiten waterspeeltuin. Bij minder mooi weer, dat is onder de 20 graden, is het kinderbadje in de waterspeeltuin gesloten. Alle speelelementen en de familieglijbaan zijn wel met water gevuld. Natuurlijk kunt u als bezoeker ook terecht in het recreatiebad en/of het piratenbad, afhankelijk van de openingstijden.

Openingstijden buiten waterspeeltuin:
Van maandag 29 april t/m zondag 29 september 2019

  • Maandag t/m vrijdag van 10.30 tot 18.00 uur.
  • Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
  • Op zon- en feestdagen van 10.00 tot 17.00 uur.