Terug

Zwembad De Koploper gesloten t/m dinsdag 18 mei (voor zwemles open)

Laatst bijgewerkt: vrijdag 14 mei*

*Wanneer maandag 17 mei bekendgemaakt wordt dat stap 2 (o.a. het openen van de zwembaden) op woensdag 19 mei doorgaat, informeren wij jou zo snel mogelijk. Op dit moment zijn wij in volle voorbereiding voor de opening achter de schermen, maar welke activiteiten en op welke wijze dit weer mag, weten we nog niet precies.

Op zaterdag 1 mei maakte de Rijksoverheid bekend dat de tweede stap in het openingsplan nog niet genomen gaat worden. Dit betekent dat dat het zwembad vooralsnog niet opengaat en in ieder geval tot ten minste dinsdag 18 mei nog gesloten is (niet voor zwemles voor het Zwem-ABC). 

Tijdens de persconferentie van dinsdag 14 april is bekendgemaakt dat het kabinet een openingsplan heeft gemaakt. Het veilig openen van de samenleving gaat stap voor stap. Hoe dit gaat, lees je in het nieuwsbericht op de pagina van de Rijksoverheid ‘Openingsplan: stap voor stap meer mogelijk‘.

Het zwembad in Sportcentrum De Koploper is vanaf dinsdag 16 maart alleen open voor zwemles voor het Zwem-ABC voor kinderen tot en met 12 jaar. Voor alle andere activiteiten blijft het zwembad gesloten tot en met dinsdag 18 mei 2021. Hieronder lichten wij jou toe wat dit betekent voor de activiteiten en betalingen van abonnementen en lidmaatschappen.

Kinderen op zwemles
Vanaf dinsdag 16 maart starten de incasso’s weer voor de zwemlessen voor het Zwem-ABC voor kinderen tot en met 12 jaar. Meer informatie lees je in ons nieuwsbericht: Zwembad De Koploper open voor zwemles Zwem-ABC.

Zwemles voor dames, tieners & volwassenen en zwemvaardigheid voor kinderen
In verband met de sluiting tot en met dinsdag 18 mei 2021 worden de maanden januari, februari, maart en april niet geïncasseerd. We starten de incasso’s weer wanneer we opengaan. Dit geldt ook voor zwemvaardigheid.

Klanten met een lidmaatschap voor doelgroepactiviteiten
De lidmaatschappen voor de doelgroepactiviteiten, zoals aquasporten, Ouder & Kind zwemmen, zwangerschapszwemmen etc. lopen regulier door. Op jouw eigen verzoek verlengen wij deze aan het einde van de looptijd. Als we weer open zijn, kun je hiervoor langskomen bij de receptie in Sportcentrum De Koploper.

Klanten met een abonnement recreatief zwemmen of banenzwemmen
De geldigheid van deze abonnementen (jaarkaarten, 25-rittenkaarten, etc.) verlengen wij op jouw verzoek.

Sluiting tot en met maandag 17 mei
De sluiting is in ieder geval tot en met maandag 17 mei 2021. Helaas weten we nog niet wanneer het volgende persmoment is waarop mogelijk meer bekend gaat worden over het wel of niet openen van de zwembaden. Zo gauw wij meer weten, informeren wij jou zo snel mogelijk via onze website, sociale mediakanalen en/of per e-mail. Dit is niet direct dezelfde avond, maar zo gauw mogelijk. Bij openen van de zwembaden hebben wij wat meer tijd nodig om alles goed te regelen, zodat wij jou goed kunnen informeren. Wij hopen op jouw begrip.

Onze bereikbaarheid
Vanwege het sluiten van de accommodaties en het vervallen van de activiteiten is onze klantenservice per e-mail info@sportbedrijf.nl bereikbaar. We streven naar een reactietermijn van 3 werkdagen. Daarnaast zijn wij telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 14.30 uur.

Alle sporten in Lelystad

Nieuws

Sport in Lelystad 23 - 07 - 2021

Sportclubs kunnen vanaf nu hun sportaanbod aanmaken voor de Nationale Sportweek 2021

Lelystadse sportclubs kunnen vanaf nu hun sportaanbod voor de Nationale Sportweek kenbaar maken via Clubbase. De sportclubs organiseren tijdens dit…

Lees meer
Vacature 20 - 07 - 2021

Vacature Zwemonderwijzer Zwem-ABC en Aquasport

Wil jij werken bij het leukste zwembad van Flevoland? Sta jij graag in het water en langs de badrand? Wil…

Lees meer
Wetboeken 13 - 07 - 2021

Sportverenigingen profiteren van voordelig tarief bij noodzakelijke aanpassing statuten

Sinds 1 juli is de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) van kracht en alle verenigingen en stichtingen zijn verplicht…

Lees meer
Ouder & Kind zwemmen 07 - 07 - 2021

Ouder & Kind zwemmen: de leukste voorbereiding op zwemles

Met zwemmen kun je niet vroeg genoeg beginnen, want wat is er leuker voor een kind dan waterpret? Zodra jouw…

Lees meer
Digitale vereniginsbijeenkomst 05 - 07 - 2021

Sportclubs bijgepraat over Clubbase, ledenbinding én ledenbehoud en de Nationale Sportweek

Sportclubs bijgepraat over Clubbase, ledenbinding én ledenbehoud en de Nationale Sportweek Sportbedrijf Lelystad heeft op dinsdag 29 juni de sportaanbieders…

Lees meer
Badenkaartactie 01 - 07 - 2021

Zwem en eet voordelig met onze badenkaartactie

Deze zomer krijg je trek in recreatief zwemmen. Met onze badenkaartactie krijg je namelijk allerlei voordeeltjes in restaurant De Inloper….

Lees meer
Oldstars tennis 30 - 06 - 2021

Tennisvereniging ITL start op 8 juli met OldStars tennis

Ouderen ((60-plussers) in Lelystad kunnen vanaf donderdagochtend 8 juli wekelijks meedoen aan OldStars tennis bij tennisvereniging ITL. Deze clinic is…

Lees meer
Jeugdfonds Sport & Cultuur 30 - 06 - 2021

Op zwemles door steun van het Jeugdfonds Sport & Cultuur

Leren zwemmen is van levensbelang in een waterrijk land als Nederland, met al zijn vijvers, meren, rivieren en de zee….

Lees meer
29 - 06 - 2021

Openingstijden zwembad De Koploper in de zomervakantie

De openingstijden van zwembad De Koploper voor de zomervakantie (maandag 12 juli tot en met zondag 22 augustus) zijn bekend….

Lees meer
Recreatief zwemmen 24 - 06 - 2021

Recreatief zwemmen in de zomervakantie

Vanaf maandag 12 juli tot en met zondag 22 augustus 2021 is zomervakantie. We hebben dan aangepaste openingstijden in ons…

Lees meer